torsdag den 3. marts 2011

Aktiv...

Aktiv må være  dagens nøgleord, nu sidder jeg godt nok på min flade mås og glor "Dance Your A** Off", som jo har danske Sonny Fredie Pedersen med, og nu lyder der sikkert nogle ramaskrig, men han er altså ret sexet når han danser - jeg har et soft spot for dansende mænd!

Men udover en alt for lang dag i skolen, så var jeg i Fitnessworld, og for første gang i laaaang tid, havde jeg ikke meldt mig på hold, så jeg tog mig en løbetur istedet, og det blev til 5 km! For mig er det altså en stor ting, jeg har aldrig løbet i mit liv, og for ½ år siden begyndte jeg at løbetræne lidt, og nu kan jeg altså løbe 5 km (uden pause eller noget!) på godt 34 minutter... Jeps, mor her er lidt stolt af sig selv!

Da jeg kom hjem, handlede jeg lidt, dernæst lavede jeg tunmousse til i morgen og forberedte andelårene, som nu er i ovnen og dufter herligt!

Lige om lidt, tror jeg at jeg smider en film i dvd'en og nyder roen inden Manden kommer hjem, og vi kan hygge os lidt - i morgen står den heldigvis på kærestedag, vi har nemlig begge fri i morgen! Og nye film har jeg nok af:


Jeg gik lidt amok i centeret, jeg er jo lidt en film-nørd, og de kostede sølle 25 kr. pr stk!!

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Du må lige give lidt feedback på filmene :) Jeg har kun set Dorian Gray af dem du viser, så hvis der er nogen af dem der er specielt gode, så sig til. :)Eeelsker film. Filmnørder længe leve!

  Kh Ditte.

  SvarSlet
 2. Jeg har også kun fået set "Dorian Grray" - som jeg synes var ret fantastisk og "Year One" - jeg er inkarneret Jack Black fan, den er ret sjov, og meget typisk JB :)

  "Nine" og "Sunshine Cleaning" glæder jeg mig rigtig meget til at se, specielt "Sunshine Cleaning" har fået super gode anmeldelser...

  De to andre film, købte jeg mest fordi de så meget sjove ud, men har ikke mange forventninger til dem :) :)

  Film-nørder RULES ;D

  - Maj

  SvarSlet
 3. Ja tak, film-geeks rule! Jeg har faktisk kun set Year One af de seks film, som jeg så desværre ikke var så begejstret for. Nine har jeg selv, men har ikke taget mig sammen til at se den endnu. Glæder mig til at høre hvad du synes om Sunshine Cleaning, for den vil jeg rigtig gerne se.

  Og fedt med din løbe tur! Jeg kan måske løbe en halv km inden jeg skal bruge en pause :S

  SvarSlet
 4. Hej Olivia :)

  Jeg kender godt til det med at løbe, jeg har heller aldrig kunne løbe mere end 200 meter, uden at tro jeg skulle dø, men med træning så kunne jeg lige pludselig, det kan være det endda ender med at jeg tager et rigtigt løb en dag :-O

  Jeg skriver så snart jeg har fået set "Sunshine Cleaning" jeg har en fornemmelse af, at det er en af den slags film der sidder under huden på en!

  - Maj :)

  SvarSlet