torsdag den 24. marts 2011

Travl og træt...

Puha, overskud er ikke lige det jeg har mest af for tiden, jeg har travlt med skolen, travlt på arbejdet og mange aftaler med skønne veninder - og det er dejligt, men jeg er jo ingen ung vårhare mere, så jeg falder død om, om aftenen og sover igennem lige til Manden står op og tager på arbejde, og det ligner mig slet ikke!

Jeg er normalt et B-menneske, og går som regelen i seng på den forkerte side af midnat og gerne sover længe (altså ikke når jeg skal på arbejde eller skole ;D)! Men det kan være der er kommet nye boller på suppen, og at jeg er blevet fornuftig??

Men jeg har heldigvis haft overskud nok til at lave mad, og i aften stod den på wok:

Se lige alle de flotte farver - wokmad er glad mad!

Opskriften på wok-retten kan du finde HER, det er nogenlunde det samme jeg har puttet i, bare skiftet det marinerede kyllingekød ud med rejer, som altså ikke blev varmet, men bare drysset over retten, da jeg synes at de små rejer bliver kedelige når de bliver varmet! Og varmen fra retten gør at rejerne også bliver lidt lune...

Nu vil mormor her gå i seng, og falde i en trancelignende søvn til i morgen ;D

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Uhmm, det ser godt ud!! Jeg har det ligesom dig med rejer - hvis det ikke er tigerrejer - spiser jeg dem helst kolde :-)

  Mange hilsner
  Birthe
  - som vist er mere mormor end dig ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Birthe :)

  I min veninde omgangskreds er det en stående joke om hvem der kan være mest "mormor" - og i min sindstilstand for tiden, så er jeg total løbet af med præmien - ha ha ha...

  - Maj :)

  SvarSlet