Men jeg havde ikke lyst til den traditionelle med kød og melboller, så det blev til en anden variant med nudler, ingefær, hvidløg, ærter og kylling - mmmm comfort-food!
Jeg er en chili-addict, og denne sriracha er genial til at krydre en suppe som min,
så den lige får lidt bid :)
Min "chicken noodle soup" er lavet på basis af en helt almindelig hønsekødssuppe, som jeg lavede lidt på slump - hvad der altså lige var i køleskabet...
Hønsekødssuppe
ca. 2 liter
Ingredienser:
- 1,5 kg. kylling/suppehøne
- ½ knoldselleri
- 3 gulerødder
- 2 porrer
- 2 små løg
- 2 persillerødder
- 10 peberkorn
- 3 lauerbærblade
- 2 spsk. salt
- 1½-2 liter vand
Tilberedning:
- Skær alle grøntsagerne i tern og put dem i en stor gryde sammen med kyllingen og krydderierne.
- Hæld vand i gryden til det dækker kyllingen og grøntsagerne.
- Lad det koge op og skum alle urenhederne fra. Lad det derefter simre i 2 timer.
- Når suppen har kogt, tag grøntsagerne og kyllingen fra, og hæld evt suppen gennem en si foret med et viskestykke for at fjerne de sidste urenheder.
- Nu kan suppen serveres traditionelt med kød og melboller, eller den kan bruges som en base for mange andre lækre supper som: asiatisk fiske chowder eller noodle soup :)
Velbekommen!
- Maj :)
HÅber at du snart bliver rask!!
SvarSletAmerikanerne mener jo at chicken noodle soup kan kurere alt, så det håber jeg også er gældende for dig - det ser i hvert fald godt ud! :-)
Mange hilsner
Birthe
Tak Birthe - du er så sød og betænksom :)
SvarSletSuppen smagte også aldeles fortrinligt, jeg blev desværre ikke helt rask af den - men bedre! Så jeg er sikker på at den har udøvet lidt magi!
- Maj :)