onsdag den 9. marts 2011

Film, Film, Film...

Tak for kaffe jeg får set nogle film for tiden - jeg har Masterclass på skolen i denne uge, så det drerjer sig KUN om film, hvordan de produceres, distribueres etc. og det er meget, meget spændene, men hold nu op mit hoved er fyldt!

I går var jeg først hjemme sent, kl.21.00, da jeg først var i skole, så på arbejde og tilsidst i biffen og så denne film:

Kan i gætte hvilken - ha ha ha...

I dag stod den på træning meget tidligt, og dernæste i skole til kl.16.30, jepsen! Men vi fik dog set denne film:


Hvad jeg synes om disse film, skal jeg nok komme ind på, men de er barske og man skal lige have lov at tygge lidt på dem!

Udover de to, fik vi jo set en screeningsfilm tirsdag, og den var ej heller i feel-good genren, så jeg er følelsesmæssigt overmæt, og har nu bare brug for noget tptalt tåbeligt at glo på... Var det ikke i dag der kom "Amalies Verden"?? Ha ha ha...

- Maj
3 kommentarer:

 1. Jeg gætter... The swan Lake ;) Ej, men hvad synes du om den? Jeg har nemlig ikke set den endnu, og gør det nok først når den kommer på dvd :(

  SvarSlet
 2. Ha ha ha...
  Det var et rigtig godt gær Olivia!

  Jeg synes den var GENIAL! Og Natalie Portman fortjente den oscar til fulde! Det er virkelige en MUST SEE :D

  - Maj :)

  SvarSlet
 3. Ej, fedt! Så glæder jeg mig endnu mere til at se den! Håber ikke det varer for længe til den kommer ud. Kunne godt finde på at købe den på blu-ray når det er.

  SvarSlet