mandag den 30. juli 2012

Min weekend...

Så er det mandag igen... og sikke en mandag, jeg vågnede kl.8.00 og der skinnede solen, et par timer efter var det long gone og regnen silede ned! Men når man nu går ledig, er der jo ikke så stor forskel på weekend og hverdag, udover at Manden er hjemme i weekenden ;)

Nå, men indlægget i dag skulle ikke handle om mandagsbrok, men nærmere hvorfor jeg har været så stille de sidste par dage, jeg har simpelthen haft SÅ travlt...

Torsdag nød jeg det solrige vejr med nogle dejlige tøser, hvor vi spiste frokost i solen og drak Hyldeblomst mojitos:


Lækre vietnamesiske forårsruller

Fredag fyldte min skønne nevø 3 år, og hvor solen atter skinnede hele dagen! Det var en dejlig fødselsdag og fødselaren blev fejret med maner :)

Lørdag tog vi ud og grillede hos vores venner, vejret klarede heldigvis op, så maden ikke blev våd ;) Vi fik grillet lækre rejespyd, bøffer, og pølser, dertil var der kartoffelsalat og almindelig salat! Det var ren guf :D Til dessert grillede vi noget der var lidt sødere:

Mmmm... Marshmallows!


Søndag stod den på absolut afslapning og restemad:

Kartoffelsalat, majs, svineskank, kyllingespyd og pandebrød
Kunne ikke spise halvdelen, så Manden måtte overtage det meste af kødet ;)


I dag har jeg lavet noget der er syndigt, lækkert og meget passende til vejret:

Nylavede applefritters...


Som I kan se, er mine billeder en anelse mindre end de plejer, og det er fordi jeg stadig kæmper mod blogger og Picasa, men jeg håber jeg snart kan få det på rette køl, synes de her billeder er lige det mindste!

Jeg lægger billeder ind på Instagram lidt hyppigere end her på bloggen, så hvis I vil følge med, så er mig brugernavn: majb81

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Ej hvor ser de forårsruller lækre ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise :)
   De smagte også rigtig skønt, lige hvad man har brug for når det er varmt!

   - Maj :D

   Slet