mandag den 2. juli 2012

Storken kommer på besøg...

til Januar!Ja, jeg er dælme gået hen og blevet gravid - ikke at det kommer som en overraskelse for os, som sådan, da det er planlagt, men hvad jeg ikke havde forudset, er at det ville gå så stærkt!

Manden har været skruk i mange år, så vi havde aftalt at vi ville søsætte projekt baby når jeg var færdig med min praktik og marts måned lå bag os (ingen af os ønsker en julebaby...). Men det gik så en hel del hurtigere end vi havde regnet med, da jeg havde forventet at det ville tage os mindst nogle måneder før der skete noget som helst, men nej, vi er åbenbart meget fertile ;)

Hvis jeg havde vidst at vi var så fertile, så havde vi ventet til efter min hovedopgave var skrevet og eksamen veloverstået, for jeg har lidt af den ondeste kvalme og og nogle dage kastet op flere gange om dagen! Så opgaveskrivning og eksamensforberedelse har virkelig lidt under det - desværre...
Ja, det er ikke altid en dans på roser det med graviditet, men man kan udholde meget, når man nu ved hvad "præmien" bliver ;)

Bloggen bliver ikke en baby/graviditetsblog, men jeg deler jo altid lidt af min hverdag med jer, så derfor vil den heller ikke blive helt babyfri, det håber jeg ikke vil skræmme nogen væk :)

- Maj :D

18 kommentarer:

 1. Åhr mange gange tillykke til jer Maj :) det er så fedt!! Jeg vil med glæde følge hele din hverdag, også graviditet og baby ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line :D Jeg er stadig meget overvældet, men det hjalp at være til scanning og se den lille :)

   - Maj :D

   Slet
 2. Kæmpe tillykke søde Maj! :)
  Hvor bliver det dejligt for dig og manden til Januar, hvor I får jeres lille guldklump :)
  Jeg glæder mig til og høre mere om det, og så håber jeg virkelig også, at din kvalme vil tage og gå sin vej ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak søde Anne :D Det er virkelig stort at tænke på, jeg skal stadig vænne mig lidt til det!
   Min kvalme er heldigvis aftagende, så nu synes jeg ikke livet er så frygteligt mere ;)

   - Maj :D

   Slet
 3. Årh tillykke søde Maj :)
  Hvor er det dog dejligt for jer, læser med glæde baby-relaterede indlæg - håber ikke det fortsætter med kvalmen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Louise :D
   Det glæder mig at det ikke skræmmer nogen at der kommer babyrelaterede indlæg, det vil komme til at ske, da det jo fylder en del i min hverdag og tanker for tiden ;)

   Kvalmen er heldigvis på retræte, hvilket er virkelig skønt! Så kan jeg begynde at nyde det lidt!

   - Maj :D

   Slet
 4. Stort tillykke! :D Ja, her gik det også lidt hurtigere end vi havde troet ;)
  Jeg glæder mig til at følge lidt med i det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak :D
   Ja, det er sjovt at man hører så mange historier om folk der prøver i mange måneder før der sker noget, og hos os skete det nærmest i første forsøg ;)

   Tak og i lige måde, din guldklump kommer jo snart ud og siger hej :D det glæder jeg mig til at følge med i!

   - Maj :D

   Slet
 5. Kære Maj

  Kæmpe stort tillykke, hvor er det bare dejligt for jer. Jeg føler virkelig med dig, de første måneder er hårde. Alle siger man får det bedre efter uge 12, men for mig var det først efter uge 16. Jeg sagde det samme, om at bloggen ikke ville blive fuld af baby, men det fylder jo meget og vi glæder os snart til han kommer. Jeg glæder mig til at følge din graviditet, og håber du får nogle dejlige måneder.

  Mange hilsner
  Mette
  Frkvilstrup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Mette :D
   Jeg har også ivrigt fulgt med inde hos dig, det er jo skønt at se andre strutte af liv, mens jeg har gået lidt stille med dørene ;)

   Kvalmen er endelig ved at være aftagende, men kan stadig få det i stor stil når jeg er stresset, så Manden tvinger mig til at forholde mig i ro når jeg går i selvsving ;)

   Årh ja, kan godt forstå du er ved at være spændt på at hilse på ham, kunne godt forestille mig at man bliver lidt utålmodig til sidst ;)

   - Maj :D

   Slet
 6. Kære begge to!

  Stort stort tillykke med den dejlige nyhed! Det er kæmpe stort at blive forældre, så I har virkelig noget at se frem til :-)Jeg glæder mig til at følge lidt med på sidelinjen.

  Kram og endnu engang STORT tillykke! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D
   Lige nu er jeg bare overvældet ved tanken om at der rent faktisk er et liv der vokser inden i mig, det er lidt freaky at tænke på ;)

   Men jeg har heldigvis mange måneder til at vænne mig til tanken!

   - Maj :D

   Slet
 7. Kære Maj,
  Nej hvor er det dejligt at høre! Et kæmpestort tillykke til Jer, det bliver bare så skønt for Jer.
  Og selvom det lige endte med at gå lidt stærkere end I forventede så skal I nok nå det hele ;) Dejligt!
  Jeg håber kvalmen snart letter og du kan få lov at nyde din tilstand. Jeg er jo i gang med slutspurten, har cirka 10 uger tilbage og udover tyngde så er det klart en lækker tid. Det kan du godt glæde dig til!
  Kæmpe kram fra mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Ditte :D
   Ja, jeg har ærlig talt ikke nydt den søde tid så meget som jeg ville ønske, det har været overskygget af den overvældende kvalme og alt for mange ture til toilettet :S

   Men nu hvor kvalmen er på retræte, ser det ud til at jeg snart kan begynde at nyde det, hvis det ikke var fordi jeg sover konstant ;)

   Uhhh, det bliver så spændende når den lille frøken kommer ud og hilser på :)

   - Maj :D

   Slet
 8. Stort tillykke:) Jeg synes det kunne være hyggeligt at høre lidt om din graviditet :)Håber kvalmen foretager sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Årh hvor er det skønt at I gerne vil delagtiggøres i min graviditet, jeg har altså de sødeste læsere :D

   Kvalmen er heldigvis ikke så intens som den har, og det er kun når jeg er meget stresset og træt at jeg skal ud og hilse på toilettet!

   - Maj :D

   Slet
 9. Stort tillykke - på sin vis dejligt at det gik så hurtigt, så I nåede at blive utålmodige :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Piske, og ja, du har helt ret - jeg har en tendens til at blive utålmodig hvis ikke tingene går hurtigt nok! Her nåede jeg bestemt ikke at blive utålmodig ;)

   - Maj :D

   Slet