lørdag den 1. december 2012

1. December...

Så er det officielt Jul - hvertfald i min bog, jeg gider ikke at høre julemusik eller pynte op før vi rammer denne måned! Jeg er faktisk heller ikke et udpræget julemenneske og ofte kommer jeg først i julestemning midt i december...
Det er for mig fantastisk at der er nogen der elsker julen højt og virkelig gør meget ud af det, men jeg er bare ikke en af dem der går i selvsving over julepynt, konfekt eller julekalender, det er hyggeligt, men KUN i december - jeg er træt af at julen allerede starter i midten af oktober pga. detailhandlen, og tro mig, min antipati var meget værre de år jeg arbejdede i Bilka!

I år er julestemningen dog kommet noget tidligere end de forgangne år, da jeg jo ikke har været udsat for jul i så høj grad som tidligere, hvor jeg har arbejdet både i Bilka og Magasin, så nu vrænger jeg ikke på næsen når jeg ser en nisse (jo lidt, for jeg hader nisser... puhhh...), men jeg vil så også sige at min 1. december har været uovertruffen og så kan man jo ikke andet end at komme i godt humør, elske lidt på alt og alle og synes man er den heldigste pige i hele verden!

Morgenen startede med at sove længe - ahhhh... og så overraskede Manden mig med en adventsgave (som jeg jo først skulle have i morgen, men han kunne ikke vente ;D):

NOA halskæden fra Second Female!


Jeg har længe sukket efter denne smukke kæde, og jeg ved godt den er ret overexposed i Modeblogland, men jeg knuselsker den og skulle da også flashe den idag:

Jeg synes den klæder mig ;) Uf den er pææææn...


Ikke nok med det, så kom Julemanden forbi matriklen:

Julemanden kom med en stor kuvert med godter...


Ikke tosset at få besøg af Julemanden...Efter den gaveregn fik vi tøj på, og smuttede en tur ind til byen, hvor der i denne og næste weekend er H.C. Andersens Julemarked, som er super hyggeligt, der var vi 3-4 timer of fik købt lidt fra de mange boder og spist en lækker frokost med mine søde Svigerforældre som vi rendte ind i :)

Det har bare været en af de der dage hvor alt bare har været dejligt, skønt og hyggeligt -  Manden og jeg har snakket, grint og kysset, været et af de der kvalmende trælse par, I ved nok hvad jeg taler om ;) Så lige nu sidder jeg i sofaen og hygger med en kop the, ser lidt dumt tv og tænker at Julen bliver ret fantastisk i år med sådan en start :)

Rigtig God 1. december derude! 

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Årh hvor lyder det som en skøn dag! Jeg er en af dem der går fuldstændig over gevind mht. jul... Jeg elsker den som i virkelig elsker den! :D

  Flot halskæde og sikke en dejlig julemand! Dejligt med lidt forkælelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare den skønneste dag, jeg kunne næsten ikke rumme al den glæde :) Jeg synes det er skønt at der er nogen der sætter så meget pris på denne højtid, og det er jo rart at vi er forskellige og ser tingene i andre perspektiver :)

   Tak, jeg er også bare SÅ glad for den, og forkælelse kan man bare ikke få nok af ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Manner! Det er godt med juleforkælelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det bedste - det sendte mig da hvertfald lige lukt i julestemning ;)

   - Maj :D

   Slet