tirsdag den 4. december 2012

Fyldte pandekager, ristede kastanjer og lidt jul...

Igår fik vi en let aftensmad, den bestod af pandekager med fyld og en lækker råkostsalat lavet af spidskål, gulerødder, æbler, granatæbler og ananas:

Nemt, hurtigt og lækkert!

Det var en nem aftensmad, da jeg havde pandekager og en rest kød i fryseren, og at lave råkostsalat er heldigvis en hurtig sag, så der var mad på 30 min.

Efter maden havde vi lyst til en lille snack, og det passede med at vi kunne spise de kastanjer jeg havde købt i weekenden:

Uhmmm lækre lune kastanjer...

Kastanjerne fik et kryds i toppen, lagt på salt og bagt i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader - de smagte skønt med lidt smør og salt!

Jeg havde lavet lidt for mange, så resten bliver skrællet og så vil jeg putte dem i en salat efter en kort ristning eller måske karamelisere dem... mulighederne er mange!

Julehyggen har også indtaget sin plads i det lille hjem...


Årets adventskrans - ikke så meget pynt og glitterstads!


Da jeg jo ikke er den største julefan eller nipsefan, så er min adventskrans ret enkel: 4 bloklys med julekugler i min yndlingsfarve og nogle glassten - jep, vildere bliver det simpelthen ikke! Og for at det ikke skal være helt løgn, så glemte jeg (igen) at købe adventslys, så vi fik først fyret op for adventshyggen igår...

I dag har jeg dog tænkt mig at pynte lidt op, normalt pynter jeg op med mine Rosendahl ornamenter og lidt julekugler, men Cleo er jo temmelig legesyg og jeg frygter at meget af det ikke overlever hendes natlige lege, så det bliver nok ret sparsomt med det julepynt i år... altså mere sparsomt end normalt ;)

Er jeg virkelig den eneste i blogland der ikke er ved at gå amok over jul, pynt og konfekt?

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Jep, du er den eneste ;-)Men jeg går rigeligt amok for os begge to, så du kan låne lidt - så når vi vel et nogenlunde julegennemsnit ved fælles hjælp ;-)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... Det er dælme en deal Anne :)

   Jeg havde også en mistanke om at jeg var den eneste - så hvis man har brug for julepause skal man hoppe herind ;)

   - Maj :D

   Slet