torsdag den 27. december 2012

Velkommen til verden Tristan...

Tristan ca. 7 timer gammel :)


De af jer som følger mig på Instagram ved at jeg onsdag, d.26.12.12, kl.01.20 gav liv til vores længe ventede Haletudse, nu med det noget mere borgelige navn Tristan. Han vejede 3500 g og var 53 cm - så han var vidst helt færdigbbagt, og jeg er ret glad for at jeg ikke gik terminen ud og skulle føde en kæmpe baby...!

Fødslen gik helt udramatisk, dog lang, hård, smertefuld og drøjt... men som alle andre som har prøvet det, så er det jo det værd når man ser på det mirakel man har skabt, men jeg vil ikke lyve, det er det vildeste smertehelvede jeg længe, hvis nogensinde, har oplevet. Selve fødselshistorien kan I få en anden gang, lige nu vil jeg bare nøjes med at vise mit lille vidunder frem :)

Lilttle Froggie klar til at blive vist frem til venner og familie...


Han er jo ikke særlig gammel på disse billeder, faktisk under et døgn, så der vil gå lidt tid før han retter sig helt ud, han havde faktisk lidt tyrenæse som allerede rettede sig ud efter et par timer, nu er det bare de lettere puffede øjne som lader sig vente på sig, som alle spædbørn er han jo født med små sprækker, så vi er lidt i tvivl om hvor meget mine asiatiske gener har spillet ind... det bliver spændende at se :)

Putter hos Farmand...


Manden er helt hovedkuls forelsket i Tristan og i mig ;) vi lever i en lille kærlighedsboble og det føles uvirkeligt at jeg har været så bekymret for at blive mor, at jeg havde så mange bekymringer om livet som mor...! lige nu føler man sig som wonderwoman og man kan bare alt, selvom man er træt... det er en ubeskrivelig følelse som de fleste mødre nok kan nikke genkendende til!

Nu vil jeg vende tilbage til min kærlighedsboble - undskyld jeg er så kvalm ;) og det er ikke fordi jeg ikke følger med hos jer andre, men tiden er bare en anden i boblen (og nej, det hele er ikke kun lyserødt, jeg har frygtelig ondt i kroppen, blevet syet steder man ikke burde blive syet og ammer Tristan ca. hver anden time hele natten så mine brystvorter er røde, hævede og ømme - men det har ingen betydning!) og jeg når ikke rigtig at kommentere så meget...

Rigtig god bagJul og Et festligt nytår, hvis jeg ikke tjekker ind inden 2013 rammer os... Hvis I vil følge mere med hos Tristan og Jeg, så er Instagram et godt socialt medie, mit brugernavn er: Majb81

- Maj :D

18 kommentarer:

 1. Stort stort tillykke med den lille guldklump! Hvor ser han bare skøn ud! :)

  SvarSlet
 2. KÆMPE tillykke søde Maj, hvor er det altså spændende, og hvor ser han dejlig ud.. Kan slet ikke vente, til det er min tur.

  Knus

  SvarSlet
 3. Tillykke med Tristan. Han ser virkelig dejlig ud.

  Nyd den første tid. Den er helt speciel.

  Og så et lille tip: brystvortecreme. Det hjælper!

  SvarSlet
 4. Kære Maj
  Stort tillykke med Tristan. Hvor er han sød.
  Glæder mig til at følge jer i jeres vej videre frem.
  Tine H.

  SvarSlet
 5. Han er bare så skøn - er helt forgabt i dine billeder, suk! "Little Froggie" passer virkelig godt til den tidligere Haletudse-titel... hehe.
  Stort tillykke igen :)
  Ann *smelter stadig*

  SvarSlet
 6. Tusind-tusind gange tillykke med ham Maj, hvor er han bare gennemsyret bedårende!
  Det var ikke den værste forsinkede julegave at få, må man sige.
  Håber I alle tre har det godt - glæder mig allerede til at se mere, til den lille linselus fremover B-)

  - Anne

  SvarSlet
 7. STORT STORT STORT tillykke søde Maj! Dejligt at alt gik godt og han er jo alt for cute. Ham har du bagt godt ;) Glæder mig til at følge dig og ham herinde!

  Knus Jeanett

  SvarSlet
 8. Tillykke med det lille vidunder :)

  SvarSlet
 9. TILLYKKE med ham- sikke et skønt, stort hår! Han ligner en dejlig, lille trold:)

  SvarSlet
 10. Wow, for en lækker lillesen I har fået jer! Tusind gang tillykke med ham (:

  - Kit

  SvarSlet
 11. Tillykke tillykke tillykke - sikke da en dejlig, omend lettere forsinket julegave at få. Håber I alle tre må få et fantastisk nytår :)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
 12. Hurra og stort tillykke med din smukke søn. Smuk dreng og fint navn

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med ham :o) Hvor ser han skøn ud - lige til at spise :o9

  SvarSlet
 14. Tusind, tusind tak for alle jeres lykkeønskninger og søde kommentarer, jeg bliver helt glad og rørt over at have så søde læsere, det betyder bare så meget!

  - Maj :D

  SvarSlet
 15. KÆMPE TILLYKKE MED LILLE TRISTAN!! Jeg havde helt misset det! <3
  Hvor er han bare fantastisk smuk! Lille O havde samme outfit - bare i tiger, haha ;)
  Jeg vil så gerne sige "nyd det" - men jeg synes sgu ikke, at de første par mdr var nogen dans på roser, så alle dem der sagde det, bandede jeg langt væk, haha. (og så lige et "nyd det" alligevel - du kan se hvor hurtigt de ikke er babyagtige mere ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sødeste Anja :)
   Vi er også bare helt skudt i ham, og synes han er den smukkeste lille væsen i hele verden, helt som nybagte forældre skal synes ;)

   Åh hvor er det skønt at høre, der er nemlig rigtig mange "nyd det" vendinger til os, og hånden på hjertet, så synes jeg sq det er mega hårdt at være mor, og nyder helt sikkert tiden med ham, men nyder dælme ikke søvnløsheden, rander under øjnene og bekymringerne - ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet
 16. Nårh, sikke en lille hjerteknuser! Han ser sød ud :-)
  Tillykke med haletudsen - håber I får rigtig meget glæde af ham (og omvendt selvfølgelig :-)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Piske :D

   Ja, det der med piger skal komme tids nok, og jeg har allerede indoktrineret ham i at mor her er den eneste kvinde der nogensinde kan elske ham så højt og for altid ;) ha ha ha... jeg bliver den værste svigermor, der er ingen der er god nok til min elskling!

   - Maj :D

   Slet