onsdag den 12. december 2012

Første officielle barselsdag...

er blevet fejret med at sove længe ;) Som om jeg har levet det hårde liv som arbejdsløs OG gravid de seneste mange måneder, men I ved jo også at jeg ikke altid ligger på den lade side! Desuden har de seneste dage krævet at jeg har stået tidligt op, da jeg skulle til Jordmode i mandags, for at finde ud af at jeg atter havde forhøjet blodtryk, og blev sendt til egen læge igår, som så målte det igen, og der lå det heldigvis helt fint! Men jeg fik ordre på at tage en slapper for min egen skyld....

Dem som ikke ved hvorfor man er så obs på den gravides blodtryk, specielt i det her stadie, er bl.a. et forhøjet blodtryk sammen med andre symptomer kan betyde svangerskabsforgiftning, og det er noget man skal tage meget seriøst, de andre symptomer på svangerskabsforgiftning er: hovedpine, udslag af meget protein i urinen og ekstrem vand i kroppen!
Jeg har heldigvis kun døjet med hovedpine to gange, der er ingen spor af protein i min urin og jeg har kun lidt vand i kroppen, så mit blodtryk er højest sandsynligt nok mere et udslag i nogle psykiske problemer...

I dag er jo en skøn dag, og jeg har hygget med Cleo her til morgen, set Go' Morgen Danmark mens jeg har spist knækbrød og nydt sådan en basse:

Jeg går i total barndom når der er Happy Hippos i nærheden ;)


Efterfølgende lavede jeg lidt ballade på Trendsales, som en lille før-adventsgave til mig selv:

Den er såååå smuk...


Igen er jeg en forfærdelig Lemming, og kunne ikke nære mig at købe den skønhed efter at have set den florerer på diverse modeblogs, og da jeg den anden dag var i Second Female butikken for at købe en julegave, hang den og kaldte på mig - SUK... i butikken koster den dog 400 kr, så jeg synes ikke lige at den skulle med hjem der, men jeg fandt den på Trendsales til 180 kr. + porto 40 kr. - se det var lidt mere budget venligt ;)

Hvis der er andre der vil være lemming sammen med mig, så har jeg købt den HER, i den sølvfarvede version, men hun har også den oxiderede, som virkelig også er smuk!

I aften er jeg alene, da Manden er hos sin søster og lave lidt el så jeg skal have lækre rester fra gårsdagens aftensmad:

Rødbedesalat, rødkålssalat og falafel - ja tak!


Nu vil jeg hoppe ud i køkkenet og se til min sylte som simre i gryden og måske lave lidt æbleskiveballade - fordi jeg kan ;)

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Tillykke med første barselsdag!! Jeg er meget misundelig. Heldigvis starter min barsel på fredag, så jeg kan også snart smide benene op.

  Hvor køber man en Happy Hippo?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine :) selvom jeg ikke har gået på arbejde i min graviditet som dig, så var det alligevel rart at slippe for at tænke på jobsøgning og a-kasse fra i dag af :) :)

   Du har SÅ meget fortjent at tage en overordentlig slapper på fredag, er du vimmer!!!

   Happy Hippos har jeg faktisk ikke set herhjemme i DK, så køber stort set altid nogle med hjem fra Tyskland :D Fleggard har dem!

   - Maj :D

   Slet
 2. Der der rødkålssalat ser vildt lækker ud! Kan man lokke en opskrift ud af dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - og den er også virkelig lækker!

   Jeg forventer at poste et indlæg i morgen med opskriften :) og den er fyldt med udelukkende gode sager ;)

   - Maj :D

   Slet