fredag den 11. januar 2013

Jeg er her stadig...

men er en dårlig blogger, fordi jeg kæmper for at være en god mor og hustru - det er faktisk en hård kamp skulle jeg hilse og sige ;)

Desuden har jeg haft problemer med atr uploade billeder de sidste par dage, og jeg ville jo gerne dele mit lille vidunder med jer, men ak... dumme blogger vil ikke lade mig!

Er der nogen af jer andre der har samme problem, og kan fortælle mig hvad jeg kan gøre for at komme over det? det er jo mega træls :(

Livet i det lille hjem er fantastisk, udmattende, hårdt og skønt på en gang! Timerne, dagene og ugerne tager hinanden, fatter ikke at det er over 14 dage siden at jeg fik lov at holde Tristan i mine arme for første gang, jeg kan ærlig talt ikke huske hvad vi egentlig har lavet de sidste 2 uger, udover at fodre, trøste, hygge, og sove i hold - og når vi husker det, spise... men når nu jeg kommer mere ind i min moderrolle, forventer jeg et større overskud til at lave mad igen, være en bedre blogger og måske gøre noget ved de der sorte rander der har taget bo under mine øjne :-O

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Det med billeder har vist ramt mange af os. Hvis du skrifter over og skriver i HMTL når du laver dit indlæg kan du uploade billeder og så bare tilbage i almindelig skrivevindue, så kan du redigere størrelse, placering osv.
  Men håber da de snart får det lavet :)

  Glæder mig til at se den lille igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak for rådet, du er min heltinde!

   Det virkede helt perfekt at skifte over til HTML når jeg skal indsætte billeder, det gør det lidt sjovere at kunne smide lidt billeder ind i mine indlæg!

   Tak igen :)

   - Maj :D

   Slet
 2. Ellers hjælper det også at skifte browser - jeg kunne i hvert fald uploade igen da jeg skiftede til google chrome. Og godt vi kan nyde den lille smuksak på instagram :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for rådet, men jeg er desværre bare ikke gode venner med Google Chrome, har brugt det før... jeg er vist et frygtelig vanemenneske ;)

   Og ja, Tristan har indtaget Instagram på fuld skrue, ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet