søndag den 13. januar 2013

Madplan uge 3...

Så er der atter madplan på programmet, det har været småt med madlavningen og planlægningen, da der er noget andet der har optaget os mere ;) men nu har jeg haft lidt mere overskud til at lave en madplan og handle til den!

Mandag:
Asiatisk andesalat

Tirsdag:
Bagt laks på fløde/spinatbund med ris og dampet broccoli

Onsdag:
Pasta med kyllingelever i flødesauce

Torsdag:
Oksekødstærte med broccolisalat

Fredag:
Mandens maddag (!)

Lørdag:
?

Søndag:
Fiskefrikadeller med urter, bagte rodfrugter og råkostsalat

Manden har af helt egen fri vilje efterspurgt en maddag, så jeg har tilddelt ham fredag, og jeg blander mig helt ud af hvad han serverer (så vidt muligt... ha ha ha...) og nu må vi se hvor længe han gider at have en maddag!

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Årh, du er da totalt overskudsagtig, Maj! Fedt! Håber jeg får lige så meget energi, når jeg har født og kan gå igen... Er desværre blevet sengeliggende med de ondeste bækkensmerter :-(
  Men mmhmm, din madplan lyder go' ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Indrømmet, jeg følte mig også helt overskudsagtig ved tanken om at skulle starte op på madplan igen, men det giver også nogle gode faste rammer, som vi har brug for i denne tid :)

   Åh nej Eva, hvor er det forfærdeligt, jeg har virkelig ondt af dig, er der noget værre end ufrivillig sengeliggenhed? Puha, det er godt at det først blev slemt her til sidst i graviditeten, hvis der skal ses på lidt positivt!!

   - Maj :D

   Slet