tirsdag den 1. januar 2013

Farvel 2012 og tusind tak...

for alle de fantastiske stunder, oplevelser og mål jeg har opnået!

For mit vedkommende var 2012 et urimeligt fantastisk år, og jeg ved slet ikke om 2013 kan hamle op med det, men det tror jeg nu godt, for der venter mig jo mange nye oplevelser med mit lille Julemirakel!

Jeg gør mig normalt ikke i at opsummere på året der gik, for den form for reflektion og eftertænksomhed begiver jeg mig altid ud i til min fødselsdag, men ikke desto mindre føler jeg for at ridse op i store træk:

2012 var året hvor jeg:
 • flyttede 3 måneder til Djævleøen og boede i Glostrup,samt havde en fantastisk oplevelse som praktikant hos Camera Film/Grand Teatret - det var hårdt, men så meget det hele værd!
 • oprettede en filmblog fordi jeg brugte mange vågne timer i biffen, en passion jeg stadig har, men som ikke blev vedligeholdt så grundigt efter jeg kom hjem fra praktik da jeg skulle til at betale for at se film på det store lærrede ;)
 • blev gravid!
 • skrev hovedeopgave og gik til eksamen med den ondeste kvalme!
 • afsluttede min uddannelse - hvilket var en kæmpe bedrift for mig.
 • blev en af de mange arbejdssøgende - og sjovt nok var der ingen der ønskede at ansætte mig!
 • led af madlede - har aldrig oplevet ikke at have lyst til at spise, meget surrealistisk!
 • hyggede mig gevaldigt, der skulle hygges og slappes af inden Haletudsen meldte sin ankomst...
 • fik den sødeste lille kat: Cleo
 • oplevede en helt ny slags kærlighed for min Mand, det at vente sit første barn sammen gør noget unikt for et parforhold!
 • fik en forsinket Julegave: Tristan - mit lille julemirakel
Jo, uden tvivl har 2012 været et overordentligt dejligt år, men også hårdt, for det var hårdt at være væk fra Manden i de 3 måneder, og det var endnu hårdere at vænne mig til tanken om at blive mor, da jeg havde en indædt frygt for at fejle eller endnu værre ikke være i stand til at elske!
Min frygt for at fejle er der stadig, og den vil være min følgesvend resten af livet, men min frygt for ikke at kunne elske mit barn blev gjort til skamme, for det var kærlighed ved første blik da Tristan blev lagt op til mig efter en opslidende fødsel, helt snasket og blodig!

Til slut kommer der lidt billeder fra vores nytårsaften, som blev noget anderledes end vi havde planlagt, da vi endte med at skulle være 48 timer på OUH, da Tristan fik gulsot og skulle i lysterapi, men det fortæller jeg mere om senere...


Forret: Hummer og tomat bruscetta


Hovedret: Glaseret skinke, lynstegt spidskål med æble, løg og peberfrugt samt
butterdejssnegle med rød pesto og cheddar.


Vi havde ikke rigtig forberedt noget som helst mad, udover bestilt en hummer hos fiskehandleren, vi troede vi bare skulle til et rutinetjek på OUH, men det endte med en indlæggelse, hvor vi først var hjemme igen d.31.12 kl.16, så efter jeg havde fodret og puttet Tristan improviserede jeg mig til ovenstående to retter ud fra hvad jeg havde i køleskabet - og det blev ikke skidt, faktisk ret lækkert hvis jeg skal sige det!


Kærlighedserklaring i slikform, det er ikke til at stå for ;)

Resten af aftenen gik med at hygge på sofaen med en god film, ren afslapning og ikke mindst fodring af Tristan :)

Vores eftertænksomme søn...


Vore nytår endte i et brag kl.00.05, hvor vi hoppede i seng efter vi havde sagt godt nytår til hinanden... åhhh ja, der er langt til vild ungdom når man lige er blevet mor, men helt ærligt, så savnede jeg det slet ikke ;)

- Maj :D

6 kommentarer:

 1. Det er helt utroligt at tænke på, hvor meget der kan ske i løbet af 12 mdr.
  Jeg synes, at i løbet af dit år, har du nået så mange "mile-step", som mange har for sig.
  Du er blevet færdig uddannet, du har taget chancer med studiet som de 3 mdr på Sjælland. Du blev gravid og fødte den smukke Tristan, og så føler du en kærlighed op til månen og ned igen til din mand.

  Maj for pokker! Sikke et år for dig! :)
  Og jeg glæder mig til at jeg selv en dag, kan nå nogle af de mile-step du har nået :)

  Jeg ønsker alt held i 2013 og jeg følger med her hele vejen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Anne, tusind tak for din søde, smukke og skønne kommentar - det er lige præcis sådan jeg selv ser på mit år, jeg fatter slet ikke at man kan være så heldig at opleve/opnå så mange milepæle på bare et år!

   Anne, jeg er slet ikke i tvivl om at livet har virkelig mange skønne ting i vente for dig, og at du når de samme milesteps som mig! Lige nu er du ung og smuk, og har alverdens tid, og jeg nyder at følge med i dit liv, og glædes over at have så fantastisk en læser som DIG!

   - Maj :D

   Slet
 2. Hvor er du bare sej! :-D

  Tillykke - både til dig og sønnike! (og manden selvfølgelig) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak sødeste Hottie :D
   Jeg føler mig også en smule sej, og 2012 har virkelig bare været mit år... så nu er jeg spændt på hvad 2013 har i vente for mig!

   - Maj :D

   Slet
 3. Det mad ser virkelig lækkert ud og din søn er da bare for sød!

  Elsker forresten din blog, tjek min blog ud hvis du har lyst.
  www.fashion-and-stuff-like-that.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen, hvor er du sød :)

   Jeg har været inde og lure på din blog, den er rigtig fin og du har en skøn garderobe ;)

   - Maj :D

   Slet