Mandag:
Marineret svinekam med liflig karryris med sauce og grøn salat - alt fra fryseren, undtagen lige salaten!
Tirsdag:
Grøntsagssuppe med sprød bacon og rugbrødscroutoner - Grøntsagssuppen fra fryseren
Onsdag:
Madpandekager, råkostsalat og fiskefrikadeller - pandekager og fiskefrikadeller fra fryseren
Torsdag:
Gæster:
Chili con carne med nachos, quesadillas og grøn salat - chili con carnen stod på sidste uges menu, så alt er handlet til det, undtagen salaten.
Fredag:
Osso Buco med polenta og salat - Osso buco fra fryseren, polenta fra tørlager, rester af ugens grøntsager til salat
Lørdag:
Mandens maddag:
Beerbutt chicken på weberen med bagte kartofler og salat - der skal handles øko kylling og kartofler
Søndag:
Rester
Som I kan fornemme, så har jeg ret meget proppet i min fryser, men jeg har som vane at fryse alle rester ned, store som små, så er der altid til et måltid eller et supplement! Og hvis jeg ikke får spist alle de grøntsager jeg får handlet, så smider jeg dem i en gryde og laver grøntsagssuppe ud af det, så lige pt er der en del lækker grøntsagssuppe i fryseren, som jo smager fantastisk og er sundt!
Min indkøbsliste for en hel uge til to + en omgang gæster kommer til at se således ud:
Frugt og grønt
- Avocado
- Tomat, agurk
- Salat, spidskål
- Gulerødder
- Granatæble
- Broccoli
- Peberfrugt
- Kartofler/Rodfrugter
Køl
- Creme fraiche
- Hakket oksekød
- Hel kylling
- Bacon i tern
- Cheddarost
Kolonial
- Hakkede tomater på dåse
- Salsa
- Maj :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar