torsdag den 17. januar 2013

Vi spiser stadig...

Ja som overskriften hentyder, så får vi stadig mad her i det lille hjem, selvom Tristan fylder rigtig meget og tager utrolig meget af vores tid :)

Jeg prøver at få sneget en masse forholdsvis sunde retter ind, gerne salater og mange grøntsager, selvom det ikke altid huer Manden... Jeg prøver at komme af med de sidste 3½ kilo inden januar er slut, så er jeg nemlig på min post-graviditetsvægt! Jeg tabte lidt kilo i starten af min graviditet grundet madlede, kvalme og masser af opkast, men da jeg begyndte at spise igen, kom jeg efter det, og den sidste tid inden Tristan kom til, der synes jeg bare min vægt eksploderede. Dog tog jeg ret meget vand i kroppen og jeg havde virkelig meget fostervand, så det fyldte alt sammen en del, men jeg er dog lidt ked af at jeg til sidst bare lod stå til, og spiste lidt for mange søde sager... godt jeg ikke gjorde det fra start til slut, for så havde det været noget mere end 3½ kilo jeg kæmpede med nu!

Nok om min vægtøgning, istedet får i lidt billeder af den mad vi har spist den seneste tid, og dem af jer som følger mig på Instagram har set det ;)

Wokret med masser af grøntsager og rejer - yndlingsmad!


Tun/reje salat med avocado og granatæblekerner


Asiatisk andesalat med babyspinat og mynte

 

Bagt laks med krydret flødesauce
Denne ret har sin rod hos Line, hvor den blev lavet med grønkål - hos Sabina blev den
lavet med spinat, hvilket jeg lavede den efter, da jeg ikke kunne finde grønkål i Netto ;)
Det er en skøn, nem og velsmagende ret som høstede mange roser af Manden!

For at der ikke skal gå for meget baby i den, så skal jeg nok prøve at poste lidt flere madindlæg - selvom de nok ikke kommer så hyppigt som før, medmindre I derude ikke har noget i mod at se og læse om mit lille vidunder, i ny og næ, for det er han jo ;) ha ha ha...
Jeg har været meget i tvivl om hvor meget jeg skal dele med jer i forhold til min fødsel og de tanker der rørte sig i mig før, under og efter min graviditet - er det noget i er interesseret i?

- Maj :D

9 kommentarer:

 1. Hej Maj,

  Dejligt at der stadig er plads til god mad. Der gik læææænge inden vi igen begyndte at bruge tid på at lave mad. Klara fyldte bare det hele ;)

  Jeg læser i hvert fald rigtig gerne din fødselsberetning. Skrev også selv efter at have født, mest for at bearbejde lidt. Synes det er vigtigt at få det skrevet ned. Jeg har både en blogversion og en privat. Det har i hvert fald gavnet mig meget at både skrive og tale om det, for let's face it, det er ikke den nemmeste oplevelse at fordøje. Det tager tid. Jeg var i hvert fald selv i et mindre chok det første stykke tid. :) Så jeg kan kun anbefale at du skriver - og jeg læser gerne!

  Kh Ditte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er klart, når I skulle kæmpe med kolik! Jeg ville aldrig få lavet noget som helst, hvis Tristan havde kolik - andet end måske at græde!

   Ja, jeg vil også gerne få det ned på "papir" netop for at kunne få det ud og fordøje det, og det har helt klart hjulpet at have talt om det mange gange med dem som har været på barselsbesøg, og derefter også kunne reflektere over det hele... så mon ikke der kommer en fødselsberetning inden så længe :D

   - Maj :D

   Slet
 2. Lækre madbilleder! Bliver helt sulten. Men min appetit er også vendt stærkt tilbage :) Jeg vil rigtig gerne læse om Tristan, fødsel osv. Sluger alt om babyer, pt. Men det er jo også noget der optager én når man selv som jeg, er gravid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann, og hvor er det dejligt at din appetit er kommet tilbage, jeg husker det kun alt for godt den periode med kvalme og madlede, pyha, det er ikke for sarte sjæle!

   Ja, sådan havde jeg det også da jeg var gravid, det er så skønt at læse med hos andre, og drage lidt erfaring eller finde noget der kunne være nyttigt som man ikke selv har tænkt på!
   Jeg glæder mig hvertfald til at følge med i din graviditet :)

   - Maj :D

   Slet
 3. Jeg læser også gerne alt, hvad du skriver. Det være sig mad, Tristan, fødsel - alt er velkomment.
  Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Tak Tine, hvor er det skønt at høre - jeg har altså vitterligt de skønneste læsere :)

   - Maj :D

   Slet
 4. Jeg læser også gerne alt - både om baby, mor og mad (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre sødeste Kit, så er jeg da sikker på at det ikke er alle jeg skræmmer væk med al min baby/fødselssnak ;)

   - Maj :D

   Slet
 5. Længe siden jeg har kommenteret herinde. Men synes det er fantastisk at du vil dele alle dine oplevelser med at være mor, amning og Tristan. Jeg sluger det råt og vil gerne læse mere.
  Jeg har endnu ikke selv barn men kan godt lide at læse om hvad der venter :)
  Jeg er også glad for din blog fordi den er så personlig. Keep up the good work!

  SvarSlet