tirsdag den 22. marts 2011

Koteletter med balsamicodruer...

Her den anden dag fald jeg over en opskrift fra Spis Bedre, som jeg ikke havde afprøvet, men som jeg havde vinget af, så det skulle da stå sin prøve. Det er en meget simpel ret, og den er hurtig at lave, så det er perfekt hverdagsmad:

Aftenens tallerken, hvor man ikke rigtig kan se koteletten under
bjerget af salat ;)

Svinekoteletter med balsamicodruer
2 personer

Ingredienser:
  • 2 store svinekoteletter
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld blå druer uden sten
  • 2 spsk. balsamico
  • 3 spsk. tør hvidvin eller noilly prat
  • Et par stilke frisk timian eller rosmarin
Tilberedning:
  1. Drys kødet med salt og peber, og steg kødet på en varm pande til de er gennemstegte, men ikke så meget at de bliver tørre.
  2. Læg kødet til side, og hold det varmt.
  3. Pres eller riv hvidløget og hæld det på panden sammen med de øvrige ingredienser og lad druerne blive varmet igennem.
  4. Hæld sky og druer over koteletterne og server gerne med en lækker salat og kartofler eller bulgur.
Mine koteletter blev serveret med en grøn salat samt ovnbagte kartofler og jeg spiste noget chili-pesto til også - mums...

Jeg er begyndt at tællle points igen, for mit vægttab har været meget i dette år, jeg tror kun jeg har tabt mig omkring 5 kilo på de seneste 3 måneder, og det er ikke nok. Så nu skal jeg lige holde fokus på min mad, for  jeg ved jo at det er der jeg har problemer, jeg dyrker jo ret meget motion!

Men det var bare lige en lille sidenote, så der kommer nok lidt WW opskrifter de næste par måneder, for inden jeg skal på studietur til Berlin, vil jeg gerne nå at smide 5-6 kilo, så er jeg nemlig under de 70 kilo!

Nu vil jeg gå i bad og gøre mig klar til at tage ud og spise sushi med min skønne veninde!

Bon Appetit!

- Maj :)

2 kommentarer:

  1. Uh, det ser lækkert ud. Godt du poster så mange opskrifter. Det giver da lidt inspiration :)

    SvarSlet
  2. Jamen jeg er bare glad for at jeg kan være til lidt hjælp :D Og lige præcis denne ret er bare så god som nem og lækker hverdagsmad, til noget pasta vendt i lidt pesto ville den også gøre sig godt!

    Jeg er et rigtig madøre... ha ha ha...

    - Maj :)

    SvarSlet