tirsdag den 29. marts 2011

Pandekager med grøntsagsfyld...

I dag stod den på vegetarmad, men den kan serveres som tilbehør til et fyldt kyllingebryst eller noget andet lækkert :) Eller spise den som jeg gjorde, som en selvstændig ret, evt. med en lækker salat til.

De lækre pandekager... MUMS
De fik en anelse for meget i ovnen, men det synes jeg var lækkert :D


Sådan så de ud indvendigt!


Pandekage med grøntsagsfyld
4 store pandekager

Ingredienser:
  • 1 løg
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. merian
  • 2 store eller 3 mindre gulerødder
  • ½ broccoli
  • 1 dl. majskerner
  • 2 spsk. creme fraiche 18%
  • Salt og peber
  • 50 g. revet ost max 17%

Tilberedning:
  1. Gulerødder skrælles og rives groft, samt roccoli skæres eller deles i små buketter.
  2. Løget pilles, hakkes og småsnurres i lidt olie til de er blanke. Merian tilsættes, og der røres godt rundt.
  3. Tilsæt gulerødder, majs og broccoli og lad det simre yderligere 5 minutter.
  4. Creme frraiche røres i og retten smages til med salt og peber. Varm retten godt igennem.
  5. Der lægges en 1/4 af fyldet på hver pandekager, rul dem sammen og læg dem i et smurt ildfastfad og drys osten over. 
  6. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader i omkring 15 min.
Retten er rigtig lækker, og atter en nem ret. Det er min far som har udviklet retten, og jeg har bare altid elsket den :) :)

Vebekomme
- Maj 

2 kommentarer:

  1. Uhmm, pandekager med fyld - altid et hit :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det er det nemlig og de var virkelig gode :) Nammenam...

    Jeg sendte dig en lille tanke da jeg spiste dem - hi hi hi!

    - Maj :D

    SvarSlet