mandag den 28. marts 2011

Sweet Chilifisk...

Du godeste hvor gik weekenden hurtigt - synes kun at jeg nåede at blinke med mine øjne, og så var det mandag igen!

I dag nåede vi heldigvis ret langt i vores opgave, så langt at vi kan aflevere i morge - YAY! Det bliver altså bare for fedt...

I dag har jeg været ude og træne, 2 timers dans - nøj hvor var det dejligt, efter så mange timer med opgaveskrivning. Da jeg kom hjem fik jeg lavet mad, som er en opskrift jeg har fundet hos WW (vægtvogterne) og den smagte bare super skønt! Og at den var så kaloriefattig, det kan ikke smages, det synes jeg hvertfald ikke. Jeg tilsatte dog retten nogle flere grøntsager end der stod i opskriften. Den kommer som jeg lavede den:

Øhm det ligner ruskomsnusk, men det smagte altså fantastisk!


Sweet Chilifisk
4 personer

Ingredienser:
  • 250 g rejer (jeg brugte tigerrejer, som jeg havde forstegt lidt)
  • 70 g. revet ost, max 17%
  • 400 g. hvid fisk, jeg brugte alaska pollock
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 1 gul peberfrugt
  • 200 g. champignon
  • Olie
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 2½ dl. cremefine 7%
  • Salt og peber
Tilberedning:
  1. Skær løg, peberfrugt og champignon i tynde skiver og steg dem møre i en tykbundet pande. Hæld de stegte grøntsager i bunden af et ildfastfad.
  2. Skær porren i skiver og drys halvdelen over grøntsagerne, læg da fisken oven på porren og krydr godt med salt og peber. Drys resten af porren over fisken.
  3. Bland fløde med chilisaucen og hæld det opver fisken og bag det hele i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  4. Tag fisken ud af ovnen, drys med rejer og ost, gratiner til osten er smeltet.
Retten kan serveres med ris, bulgur, pasta eller kartofler - eller hvad man nu har lyst til. Vi fik stegte kartofler til og dampet broccoli - mums :)

Jeg vil sige, selv de mest hårdføre fiske hadere ville kunne spise denne ret, for den er så mild i smagen og den søde chilisauce skjuler også smagen af fisk godt. Så giv den en chance!

Velbekommen!

- Maj


2 kommentarer:

  1. Lyder lige nøjagtig som en opskrift for mig - den ryger da lige på to-do-listen :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Den smager også fremragende, og endnu en af de opskrifter som ikke tager alverdens tid at lave :) Dem er jeg jo ret meget fan af - ha ha ha...

    - Maj :)

    SvarSlet