fredag den 29. juni 2012

Dimissions hygge...

Der har været lidt stille på bloggen, men i hjemmet har der været travlt nok!

I mandags havde jeg en eftermiddagscafe date med en veninde og en aftendate med en anden, onsdag gik med at gøre rent og rydde op i jordhulen til vi fik besøg af familien igår til Dimissions hygge! Jeg var ude på skolen en sidste gang for at modtage mit eksamensbevis, og jeg havde fået selskab af mine svigerforældre og Manden som alle havde taget fri :D

Efter en hyggelig dimission ude på skolen tog vi hjem til os, hvor vi trakterede med lidt lækkert og min svigerinde, hendes kæreste og min skønne nevø kom til maden :)

Firkantet luksuspålægs"mand" fra Føtex - der var hvertfald nok til alle :)


Hjemmelavet jordbærtærte - og den var et hit!


 Jeg havde valgt den nemme løsning og købt maden udefra - vi vidste ikke helt hvor lang tid det ville tage ude på skolen, men jeg formåede at få lavet en jordbærkage, så lidt hjemmelavet var der da ;)

I dag har bagt kage til en sød fødselar som fylder 18 i morgen, og som vi også skal fejre med havefest, så jeg beder til at DMI holder stik (ingen regn...). I aften står den også på fødselsdag, det er min veninde der skal fejres, så selvom man er arbejdsløs, kan man godt have nok at se til ;)

Håber I alle får en dejlig weekend, og at ingen blev skyllet væk tidligere i dag!

- Maj :D

3 kommentarer:

 1. Det ser virkelig lækkert ud :-) Skal vi ikke have en opskrift på Jordbærtærten?? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smagte også aldeles forrygende og du kan tro der nok skal komme en opskrift, for den var virkelig SÅ nem at lave, hvis man som jeg snyder en lille smule ;)

   - Maj :D

   Slet
  2. Uhm, den kunne jeg godt tænke mig opskriften på... Louise

   Slet