torsdag den 2. august 2012

DIY: Babyhue...

Lille babyhue i blanding af uld og angora...


Nu hvor jeg går ledig så har jeg masser af tid til at lave husmorsysler, så jeg gravede min indre mormor og mit strikketøj frem og producerede ovenstående babyhue :) Synes selv den er blevet rigtig fin!

Jeg er heldigvis kommet i mit andet trimester nu, og jeg kan mærke at trætheden ikke er så overvældende som den var i starten, men mit energi niveau er dog ikke så højt som det plejer... Men med fornyet energi gik jeg i kast med store bagedag i dag og fik bagt 4 forskellige boller/brød, et af dem er dette:

Chili/Cheddar bagel og et stort glas iskoldt appelsinjuice - se det er guf!


Nøj det er ikke sidste gang jeg har bagt mine egne bagels, den smagte simpelthen forrygende - ja, ydmyghed er da ikke min stærke side, hæ hæ...

I morgen får vi nogle gode venner over til grillede burgere og hottere, og til det formål ville jeg bage mine egne boller og brød, og lige pludselig gik det vidt for sig! Opskrifter og billeder forventer jeg at smide ind i løbet af weekenden :)

- Maj :D


2 kommentarer:

 1. Sikke en sød hue du har strikket, Maj :) Det er skønt med tid til kreative sysler, hvad enten det er håndarbejde eller madlavning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte :)

   Ja tid har jeg masser af, hvis så bare mit energiniveau kunne matche det, så ville det være helt i top, men det går heldigvis fremad :D

   - Maj :D

   Slet