lørdag den 4. august 2012

Hjemmelavede burger...

Igår havde vi vores venner på besøg til hjemmelavede burgere på grillen med alskens tilbehør, og jeg skal love for at drengene gik amok i både tilbehør og kød, der gik sport i at lave den største burger - typisk drenge..
Mine svigerforældre er i sommerhus i denne weekend, derfor havde vi lånt deres hus til at invitere gæster til grill, og vi sad ude og spiste i solskin og selv da det regnede var det så lunt at vi kunne blive siddende - det var ret skønt!

Min ydmyge burger i en foccacia bolle og majskolbe


Mandens Megaburger med en 300 g bøf omviklet af 3 store skiver bacon
og toppet med ost... ja, det var en mandeburger!


Vores kammerat skulle jo ikke lide under Mandens megaburger, så hans mission var at putte ALT i sin burger - ha ha ha... og det lykkedes ham!


Min venindes burger mindede om min - en rigtig tøseburger som vi kun kunne spise en enkelt af, for de var jo ret store alligevel - mens drengene ikke kunne få nok og spiste yderligere en burger og til dessert fortærede de pandekager med is og syltede abrikoser! Nogen gik temmelig mætte i seng!

Woody var selvfølgelig også med, og han havde moret sig ude i regnen og
var ikke så hvid som da han kom - men sød så han nu ud, den frækkert!


I dag har vi sovet længe og hygget inden Manden tog ud og spillede kamp og når han kommer hjem står den på en tur i IKEA (Ydrk) for at købe en lampe og kigge på børneværelser, jeg har brug for lidt inspiration, selvom jeg er ret sikker på hvordan værelset skal se ud, hvis det bliver en pige skal det helt klart være Hensvik serien, den er simpelthen så nuttet og romantisk, meget passende til en lille prinsesse! Bliver det en dreng går jeg all in i deres grønne serie (kan ikke huske navnet) i et sjovt Kaj og Andrea tema :) Men derfor kan man jo godt lige tjekke deres sortiment ud ;)

God Lørdag folkens!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Uhm, de ser gode ud, de burgere. Super idé med foccacia-boller med tomat som brød, det må jeg prøve næste gang jeg kokkerere sådan en omgang (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) De smagte også vildt godt! Meget bedre end McD - hæ hæ...
   Jeg kan på alle måder anbefale at bage foccacia med tomat, det smagte så godt til burgeren!

   - Maj :D

   Slet
 2. Det ser sørme lækkert ud!

  Det er altid skønt at nyde sommeren med grill og dejligt selskab:)

  Fin blog, i øvrigt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord Maria :)

   Det er simpelthen den bedste måde at nyde sommeren på! Specielt når man ikke skal sydpå ;)

   - Maj :D

   Slet