torsdag den 24. februar 2011

Bedste kvindelige hovedrolle...

Dette her er en af mine yndlings kategorier, jeg elsker kvindelige skuespillere, har altid været fascineret af de smukke hollywood leading ladies - synes mange gange de er meget mere interessante end mænnerne :D

Bedste kvindelige hovedrolle:
De nominerede er:

 • Antte Bening - The Kids Are All Right (Tror måske at det er denne veteran der løber afsted med Oscar)
 • Nicole Kidman - Rabbit Hole
 • Jennifer Lawrence - Winter's Bone
 • Natalie Portman - Black Swan (Men jeg har et girl-crush på hende her, og håber hun vinder!)
 • Michelle Williams - Blue Valentine (Åhh, men jeg har også et soft - spot for hende her...)

Jeg krydser fingre for at smukke og gravide Natalie Portman løber af med prisen for bedste kvindelige hovedrolle, men jeg kunne også godt forestille mig at det var Anette Bening der ville få den med hjem...!

Jeg har ikke altid været vild med Michelle Williams, da hun var med i Dawson's Creek synes jeg hun var sååå træls, og boykottede nærmest alt hvad hun lavede, men da jeg så så min yndlingsfilm: "Brokeback Mountain" faldt jeg pladask for hende - nøj hvor hun spillede godt, det var helt fantastisk og så er hun jo smuk som en fe-prinsesse, det kan man jo ikke stå for. Siden da har hun også haft mange fantastiske roller, som har slået hende fast som en virkelig dygtig skuespiller - hun er virkelig kommet langt siden hendes kiksede Dawson's Creek dage ;)

- Maj

3 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg har det på sammen måde. Jeg har mange flere kvindelig skuespillere som favoritter, end mænd. Tror det har noget at gøre med at jeg godt gad at være i deres sko, hehe.

  SvarSlet
 2. Det er lige præcis sådan jeg har det :) Tænk at være smuk, rig og så talentfuld som mange af dem er - skyggesiderne taler vi ikke om, jeg vil bare bevare min illusion om at de er smukke, talentfulde og lykkelige ;D

  - Maj

  SvarSlet