mandag den 14. februar 2011

Et lille stykke af paradis...

hedder Comwell Kellers Park, og ligger i en lille by kaldet Brejning i nærheden af Vejle!

I fredags tog min veninde og jeg endelig afsted til vores længe ventede spa-ophold - nej hvor havde vi glædet os som små børn... Og lige som sidste år, blev alle vores forventninger indfriet. Vi havde bestilt det som de kalder for en "Spa-Delight" med ankomst fredag og hjem igen lørdag. Vi gav lige knap 2.200 kr. for vores lille ophold og det inkluderede:

 • Overnatning i lækkert værelse med lån af badekåbe og gratis tøfler til når vi skulle have behandling
 • Fri adgang til deres aquaspa fredag og lørdag, og det må frit benyttes inden og efter check-ud
 • 4-retters gourmet middag (drikkevarer skal betales seperat)
 • 1x ungarnsk lerindpakning som en parbehandling (der er man i samme rum og har kun én behandler)
 • 1x To i bad deluxe, også en parbehandling
 • Lækker morgenbuffet
Så jeg synes bestemt vi fik noget for vores penge, og vi har gjort det til en luksus tradition, som vi allerede glæder os til at skulle nyde igen til næste år :)

Så lækre senge, man følte jo at man sov på en sky (arj okay, men
overdrivelse fremmer forståelsen - ha haha...)


Dette lå og ventede på os, og det var stort set det vi var iført, sammen med
vores badetøj i den tid vi var der - tale om afslappende!

Der var god plads til os begge :)


Fine badeartikler på badeværelset - jeps, de blev nuppet med hjem,
sådan er det altid, det er en fin lille souvenir :)


Den fine udsigt fra vores værelse, man kan få en idé om hvor stort
det egentlig er!


Lidt mere af udsigten - det er pænt stort, men værelserne er også
store og lækre, samt man har mulighed for at købe suiter der vender ud
mod Vejle Fjord...

Efter vi havde pakket ud, nydt udsigten og sagt ihh og åhhh til det hele gjorde vi os klar til vores første behandling - nøj hvor vi så frem til at blive forkælet.
Vi havde bestilt en ungarnsk lerindpakning som en parbehandling. Ved en parbehandling koster det kun det halve af hvad det ville hvis man havde valgt en duo-behandling, da der kun er en behandler ved parbehandlingen.
Så stor var vores overraskelse, da vi blev hentet ind, at der alligevel var to behandlere, men vi klagede bestemt ikke... Da vi kom ind i rummet, skulle vi være helt nøgne, det skal man oftest, og ligge os på en briks som var udstyret med varmetæpper og plastic. Dernæst bliver man gnedet ind i ler, som var meget behageligt og med let skrubbeeffekt. Undervejs fortæller din behandler hele tiden hvad de gør og hvad det er for noget der bliver smurt ind i din krop - så man ligger ikke med den fornemmelse af at man ikke ved hvad der sker med en.
Efter man er blevet smurt ind i ler, bliver man viklet ind i varmetæppet og leret bliver aktiveret, også ligger man der og er totalt afslappet ind til de kommer tilbage og man bliver gennet ind i et brusebad, så man kan få alt leret vasket af. Derefter smører de hele ens krop ind i en blandning af lotion og olie... åhhh ja, man er helt saglig bagefter! Hele behandlingen tog ca. 80 min. 

Jeps, sådan ser man ud efter en virkelig skøn omgang lerindpakning,
og dertil hørende afslappende let kropsmassage :)
Vi sidder i det de kalder "Relax-rummet" hvor man kommer hen
efter en behandling.

I relax-rummet kan må få lidt at drikke: isvand, juice og the
Samt en omgang powerfood: nødder og blandet frugt, som nydes i
enten bløde sofaer/stole eller liggestole.


Mmmm det var lige hvad vi havde brug for!

Efter vi havde sundet os inde i det fantastiske relax-rum, gik vi tilbage på værelset hvor vi klædte os pænt til vi skulle have aftenens kulinariske måltid - nøj det var godt!

Jeg beklager på forhånd de uskarpe billeder, men der var hyggebelysning i restauranten, og mit kamera ville ikke samarbejde!

Vi staretede med en lille appetizer, som bestod af sprød anderilette
på bund af peberrodsskum og sprøde hasselnødder

Denne lille appetizer var fremragende, den stimulerede lige vores smagsløg, så man ønskede mere. Riletten smagte fint og gik rigtig godt i spænd med peberrodsskummet, som overhovedet ikke var overdøvende i smagen, for normalt er jeg slet ikke til peberrod, men det her spiste jeg med største fornøjelse.

Den første forret: Røget ål, med kartofler, rejer og dehyrdreret hytteost
på bund af sojadressing og toppet med brøndkarse

Den første forret var aldeles pragtfuld. Ålen var virkelig smagfuld og alle komponenterne af retten gik op i en skøn enhed, vi sad og var helt saglige da vi spiste denne pragtfulde ret. Sojaen i bunden var en anelse for kraftig i smagen for mig, men det passede nu meget godt til den ferske kartoffel og hytteost.

Den anden forret: Stegt vagtel på bund af foie gras-mousse, med
hele hasselnødder og toppet med sprød pære.

Jeg har aldrig fået vagtel før, så det var sjovt at prøve det. Fuglen smagte af fjerkræ, lidt a la kylling, bare langt mere intens og smagfuld. Det var virkelig lækkert, dog var hverken min veninde eller jeg særlig begejstret for den fede foie gras-mousse, så det blev pænt efterladt. Jeg har aldrig rigtig været fan af foie gras, det er lidt for fed og sød for mig - men det er jo en smagssag!

Hovedretten: Svinemørbrad serveret med en mos af søde kartofler,
stegte rodfrugter og en meget lækker og kraftig kalvefond

Hovedretten bestod af et virkeligt regulært stykke svinemørbrad, det var saftigt og lækkert og spækket med smag! Tilbehøret komplimenterede den delikate smag af gris rigtig godt og den reducerede kalvefond var så lækker, at vi et kort øjeblik overvejede at slikke tallerknerne - ha haha...

Dessert: Kartoffel/chokolade kage, med passionsfrugt sorbet,
lakrids gele og karamelbrud.

Okay, først skal det lige slåes fast, at jeg ikke har den største søde tand, men den her dessert var så lækker at jeg kunne have nøjes med fire tallerkener af den, havde jeg vidst hvor god den var!
Den bestod af en saftig kartoffel/chokoladekage, som umiddelbart ville være lidt kedelig hvis ikke det var for tilbehøret, som bestod af passionsfrugtsorbet som havde den mest intense smag af passionsfrugt, så lækkert og frisk. Dertil var der en trekant af lakrids-gele som havde en kraftig smag af lakrid og var fløjlsblød når den kom ind i munden, og passede perfekt sammen med kage og is. Der var også en form for karamelbrud, den var bare ikke knasende med lækker og chewy - nej puha hvor var det godt!!! Er virkelig ked af, at mit kamera ikke var mere samarbejdsvillig end det var!

Vi sad i restauranten og spiste i 2½ time, og det føltes bare som om tiden fløj afsted... Sådan er det jo, når man er i godt selskab!

Lørdagn startede med en lækker og nærende morgenmad...
Morgenmadsbuffet - you gotta love it!

Efter at have sovet skønt stod vi op og fik spist en god og nærende morgenmad - der var et stort og meget lækkert udvalg, og vi spiste til vi troede vi skulle revne!

Da vi havde spist, gik vi op på værelset og pakkede, for så at checke ud. Resten af dagen stod på aquaspa inden vi skulle have vores sidste behandling! Jeg tror aldrig jeg har fået slappet af så meget som den dag. Vi dasede hele dagen i aquaspaen, hvor vi var i dampbad, svømmede lidt rundt, var i sauna, boblebad og meget mere.
Sidst på dagen stod den så på den sidste behandling, som var "2 i bad deluxe", og vi blev noget overraskede over at vores behandler hed Asbjørn - jeps, det havde vi ikke lige set komme, en mandlig behandler :D
Det var ret grænseoverskridende at smide al tøjet foran en fremmed mand, men vi gjorde det, og han holdte også et håndklæde frem, så han så jo ikke noget!

Behandlingen bestod i en bodyscub, og jeg skal lige love for at alt hvad der hed død hud og skidt blev scrubbet bort! Derefter skulle det skylles væk, og vi blev derefter sat i et karbad med levende lys, aromatiske dufte, frugt og nødder samt isvand at nyde - se det er altså livet.
Så sad vi og boblede lidt der, indtil Asbjørn kom tilbage og smurte os ind i lotion blandet med olie, jeps vi var atter slatne som nudler - meget rene nudler!

Så var det hele slut - ÆV! Og vi måtte tage hjem til vores mænner - men det var jo også dejligt, havde nu savnet ham Manden :)


I skal ikke gå glip af et sidste billede, hvor solen skinnede fra en
blå himmel - man får jo helt forårsfornemmelser :D

- Maj

2 kommentarer:

 1. Ej, sådan en tur, ville jeg gerne have - det ser jo helt fantastisk ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det ER virkelig også helt fantastisk, og jeg synes man skal gøre sådan noget for sig selv ind i mellem - selvforkælelse i stor stil!
  Jeg er slet ikke i tvivl om, at du virkelig ville nyde det, ikke mindst maden, som var ikke mindre en forrygende og så ligger det jo i vanvittigt smukke omgivelser!

  - Maj :)

  SvarSlet