onsdag den 20. april 2011

Blogleg...

Søde Anne har tagget mig i min første blogleg - og jeg vil hjertens gerne lege med, synes det er ret hyggeligt :) So here goes:

Spørgsmål 1: Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg startede med at blogge fordi jeg blev inspireret af mange andre spændende bloggere, og så appellerede tanken om et fristed mig rigtig meget. I starten var det meningen at bloggen bare skulle være en form for dagbog til mig selv, men pludselig tog den en anden retning og maden kom til at fylde en hel del - ligesom den jo egentlig også gør IRL :)

Spørgsmål 2: Hvilken blogger følger du?
Jeg følger rigtig mange bloggere, som man kan se på min blogliste. De der er med der, det er dem jeg er inde og besøge på en daglig basis, eller når de skriver nye indlæg. De er meget blandede, både madblogs, modeblogs, en enkelt filmblog etc.

Spørgsmål 3: Favorit make-up mærke?  
Jeg har egentlig ikke et favorit mærke, jeg er nemlig ikke så mærkevare loyal, og køber ting som lige huer mig. Men jeg kan dele det lidt op i kategorier:
Mascara: L'oreal, Dior, YSL.
Pudder/Rouge: Max Factor, L'oreal
Neglelak: Essie
Øjenskygge: Maybelline, L'oreal, Gosh
Lipgloss: Mac, Lancome

Spørgsmål 4: Favorit tøjmærke? 
Helt klart H&M, der har jeg nok 70% af hele min garderobe fra, jeg synes de er overkommelig i pris, og deres kvalitet er okay. 

Spørgsmål 5: Dit "må ha" make-up produkt? 
Helt klart mascara! Jeg har altid L'oreals Lash Architect og Volumissime x5 i vandfast i mit make-up sortiment. De to er mine basis mascaraer, når jeg skal i byen så plejer det at være Diorshow jeg bruger, den er super god, men ikke SU venlig...

Spørgsmål 6: Favoritfarve? 
L I L L A

Spørgsmål 7: Parfume? 
Jeg har rigtig mange parfumer, men min all time favorite er Chanel's "Coco Mademoiselle", det er ret dyre dråber, så jeg sparer på den, men den er også drøj i brug, heldigvis :D

Spørgsmål 8: Favoritfilm?
Årh det er et ondt spørgsmål til en film-nørd som mig! Jeg ejer jo over 300 film, og har sikkert set det dobbelte... Men jeg kan komme med et udplu af de film der har gjort indtryk på mig, og som jeg kan se igen og igen:
 • Den Lille Havfrue
 • Brokeback Mountain
 • Black Swan
 • Moulin Rouge
 • Skønheden og Udyret
 • Mulan
 • etc.
Jeg elsker at se film, og har en bred smag - det som jeg ikke ser særligt ofte det er gysere, socialrealisme og krigsfilm!

Spørgsmål 9: Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
U S A!
Jamen hvem har ikke lyst til at besøge det forjættede land? Jeg spørger bare... det er et land jeg altid har været fascineret af, og hvis ikke det går helt galt, jamen så skulle mit ønske gerne blive til en realitet - snart!

Spørgsmål 10: Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Jeg glæder mig rigtig meget til om 1 års tid, hvor jeg er uddannet som Markedsføringsøkonom med speciale i Film og Medier, det har taget mig en utrolig lang vej at nå her til, så det vil jeg virkelig glæde mig til, og så skal der loves for, at der skal holdes fest!
Og i den helt nærmeste fremtid, så glæder jeg mig til at kunne nå mit mål i forhold til min vægt, min drømmevægt er på ca. 65 kg! Snart...

Det var en sjov lille leg, og jeg håber ikke at jeg kedede jer alt for meget med mine svar, og nu er I blevet dét klogere på mig!

Så er det meningen at jeg skal tagge andre til den, og jeg ved at den har været lidt rundt omkring, så jeg sender den til disse to:
Ditte
Olivia

Jeg håber I har lyst til at lege med tøser :D :D

- Maj :)

2 kommentarer:

 1. Gud, så først du havde sent den videre til mig i dag :) Hvor hyggeligt! Jeg vil gøre mit bedste på at besvare det om nogle dage. No rush, siden du også er taget til Berlin nu ;)

  SvarSlet
 2. Hej Olivia :)

  Arj, men jeg kunne da også lige have informeret dig om at du var tagget ;D

  Glæder mig til at læse dit indlæg - specielt nu hvor jeg er kommet tilbage!

  - Maj :D

  SvarSlet