tirsdag den 5. april 2011

En uheldig dag - med en dejlig afslutning...

Jeg er hjemme!

Det føles som om jeg har været væk i en evighed, hvor det i realiteten kun har været siden i går morges kl.7! Jeg har været i KBH som et led i min uddannelse, og vi har besøgt en del forskellige virksomheder - og det var super spændende. Dagen i går var på alle måder fantastisk, både med mad, vejr, hygge og besøg - i dag, not so much!

Vi var 5 piger på studiet der havde lejet et værelse på et hostel, som gav os en smule problemer i går aftes da vi ankom, da de påstod at vi ikke havde betalt og ville have vi skulle betale igen, øhm nej tak! Vi fik redet det ud, og jeg troede at det var det - AK jeg skulle blive klogere... Efter en nat i et beskidt rum, hvor man skulle ud på gangen for at tisse og masser af larm, stod vi op til gråvejr og endnu mere bøvl med min såkaldte ubetalte regning til dette hostel - Jøsses hvor var jeg gnaven, da jeg atter skulle forklare og bevise at jeg HAVDE betalt!!! Og vi stod og trippede, da vi skulle til en pre-screening på en film hos Grand...
Efter 10 minutters tid, hvor jeg forklarer og ræssonerer det bedste jeg kan, lader de os endelig gå - og jeg har ikke hørt noget fra dem, så regner med at de har fundet de penge jeg har sat ind til dem - JEEZ!

Besøget hos Grand gik rigtig godt, skriver i morgen hvilken film vi så, men da vi skulle ud og have frokost, gik det atter galt.Vi var 7 piger der ville have lidt let og lækkert, og fandt en cafe, Sari, og gik ind og bestilte, 2 af pigerne skulle lige ind i Zara og bytte noget tøj, så de ville støde til senere, så vi andre bestilte og ventede - og NØJ vi fik lov at vente længe...
Der var næsten ingen mennesker i cafeen, alligevel gik der over ½ time før vi fik vores mad - jeg ved godt vi var 5, men vi skulle ikke have noget kompliceret 3x brunch og 2x salat... det kan da ikke tage så lang tid at anrette, der var intet der skulle kokkereres! Men vi fik maden, og vores veninder nåede at komme, og bestilte deres mad - og fik sagt at vi skulle være ude af deres cafe inden et vist klokkeslæt, og det var ikke et problem - men AK, deres mad var ikke kommet da vi havde spist alt vores, og da der var 15 min. til vi skulle gå, spurgte vi tjeneren om deres mad snart var klar - hvortil han svarer at det var det, det skulle bare lige hentes - og så så vi ham ikke i yderligere 5 min! Da vi spottede ham igen, havde han intet mad i hænderne! Så det endte med at vi gik op i baren og sagde at vi blev nød til at gå, og at de måtte beholde deres mad.
Så komme tjeneren sørme og siger, at vores veninder kan få deres mad på husets regning og som take away - hvilket var fint nok, men ikke helt optimalt... Og det endte med at vi kun nåede at mødes med de andre lige på klokkeslæt - argh STRESS!

Vi tog videre til Frederiksberg for at besøge UIP, og det gik super godt - og derefter var det på tide at vende snuderne hjem til Odense!
Da min veninde og jeg kommer ind til hovedbanen, finder jeg ud af, at jeg i min trætte zombie-lignende tilstand har bestilt de forkerte Orange billetter, og bestilt en billet fra Odense - KBH, istedet for KBH - Odense! Årh hvor var jeg træt af mig selv, jeg kunne have sat mig ned og tudet mine øjne røde og små - men det gjorde jeg ikke, det kom først senere!

Da jeg endelig var kommet hjem i min lejlighed, skulle jeg bare i bad og drukne mine sorger i et varmt langt bad - og i det jeg vil tage mit nye ur af, glider det ud af hænderne på mig og lander med glassiden ned på mine klinker - og i kan vel gætte jer til resten! Jeps jeps - glasset var helt og aldeles knust!
Det var dråben der fik bægeret til at flyde over, jeg satte mig på mit toiletbræt og græd som en lille pige der havde tabt sin softice på fortovet - nøj hvor jeg flød over med selvmedlidenhed! Men et bad hjalp på det, og jeg måtte huske mig selv på, at der var mennesker der havde det noget værre end mig - og at sidde og snøfte over et knust glas og forkerte togbilletter ikke var så vigtigt endda!

Jeg fik heldigvis lidt trøst (læs: MEGET) af Manden da han kom hjem fra bold, årh det var dejligt at se ham igen :)

MEN

dagen fik en fremragende afslutning, da jeg for et par timer siden begyndte at bane mig igennem alle de blogs jeg ikke havde fået læst mens jeg har været væk. Jeg gik nemlig ind til Birthe og opdagede at jeg havde vundet en bogpakke af den fabelagtige Louisa Lorang og pludselig var min dag meget, meget bedre!

TAK Birthe, min private Lykkens Gudinde :)

Nu vil jeg snart hoppe i seng, og lægge de dårlige ting bag mig - det er jeg heldigvis god til!

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Ej øv, det lyder til at ha' været en træls dag. Det virker nogle gange som om at vi bare skal have sådan nogle, engang i mellem. Men sikke en dejlig måde at afslutte dagen på - det er altid sjovt at vinde konkurrencer :)

  SvarSlet
 2. Ej, hold da op, jeg ville helt sikkert også havde tudet :-)

  Er det glad for at jeg kunne være med til at redde lidt af din dag, ved at du vandt. Jeg håber på at kunne få din præmie afsted, sidst på ugen....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Øv Maj, det var da træls med sådan nogle dårlige oplevelser. Men godt heldet vendte tilæ det bedre!

  Og så må du nyde din fridag idag - det er så skønt med lidt selvpleje. :)

  SvarSlet
 4. Olivia: Ja, den dag var til tider total "øv med øv på" - men der var heldigvis også gode oplevelser i mellem, men var en træt lille pige da jeg skrev mit indlæg ;)

  Birthe: Jeg er glad for at det ikke bare mig der overreagerer, men jeg bliver bare ekstra emotionel når jeg er træt - træthed forøger bare alle mine følelser, ret træls!
  Og du kan tro at du reddede min dag :D

  Ditte: Ja, jeg var godt nok træt af dagen og mig selv i går, det var helt skørt! Så da jeg så at jeg havde vundet en konkurrence jeg rigtig meget gerne ville vinde, jamen så føltes det bare mere end fantastisk!
  Og jeg har nydt min fridag fuldt ud med træning og hygge med en god veninde!

  - Maj :) (som er virkelig glad for at have så søde og trøstende læsere!)

  SvarSlet