tirsdag den 12. april 2011

Tillykke Anne...

Arj jeg har bare haft en træls morgen, som stod på regn i lårtykke stråler og en træls opgave jeg skal have forberedt mig til i morgen - så da jeg havde fået lavet min powerpoint præsentation til i morgen, ville jeg lige give mig selv lov til at spise morgenmad, drikke en kop kaffe og læse mine yndlingsblogge, da jeg rendte ind i dette fantastiske indlæg!

Jeg har ikke været fast læser inde hos Anne særlig længe, men hun har en hyggelig (pun intended :D) blog, som jeg er glad for at jeg har fundet! Men grunden til at hun er så fantastisk, er at hun altså har tabt sig

51kg
er det ikke bare helt utroligt?

Mange af jer ved, at jeg selv har kæmpet med at smide en del kilo, nu kan jeg kun drømme om at jeg selv kan poste dette store tal herinde!

Anne du er fan'me god!!! og min heltinde :D Tak fordi du gjorde min dag meget bedre...

- Maj :)

2 kommentarer:

 1. Ej Maj! Hvor er du simpelthen bare for sød! Det varmer bare rigtig, rigtig meget at se, at du har lavet sådan et indlæg :)
  Og træls at du har haft en dum dag, kender godt de dage, hvor man bare ved, at vejret er dårligt, inden man er kommet ud af sengen, dårlig start på dagen - men jeg er glad for, at jeg kunne sprede lidt glæde hos dig, og jeg er sikker på, at du selv kommer til at skrive det tal på din blog, for du er jo for vild!
  Det er så flot gået med dit projekt, for det er bare ikke piece of cake det vi har gang i, men du er virkelig inspirende at læse med her, det skal du vide :)

  Håber din dag er blevet bedre Maj, det er min i hvert fald lige blevet takket være dig! :)

  SvarSlet
 2. Hej Anne :)

  Årh tusind tak for dine søde ord, og det var så lidt med dette indlæg, du har jo fuldt ud fortjent det - jeg blev bare så glad og inspireret da jeg læste dit indlæg, al din lykke og glæde smittede simpelthen af mig!

  Desværre har min dag kun bestået af læsning, da jeg skal op til en mundtlig aftestning af en opgave jeg har skrevet - så jeg er helt rundtosset af al læsningen!!
  Men dit fantastiske indlæg gjorde den bestemt noget bedre :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet