mandag den 18. april 2011

Lever livet...

Arhhh... weekenden er veloverstået, men selvom det er mandag er der ingen stress og jag her på bloggen - næ nej, denne indehaver har jo påskeferie! Hvor er det bare skønt og rart...

Igår efter jeg havde sendt de 3 dejlige damer hjem, kom Manden hjem fra bold og hentede mig, for så stod den på huspasning hos mine svigerforældre - åh at have masser af plads, en have med en kæmpe webergrill og ikke mindst verdens dejligste kat der vil nusses og aes, det er simpelthen livet!

Jeg var ret så træt efter weekenden, så det blev Manden der tændte op i grillen og lavede de bedste hjemmelavede burgere til os, mens jeg lå henslægt i sofaen med en storspindende kat ovenpå mig - så kan man da ikke klage over livet! Da jeg nu er residerende i svigermutti og svigerfatti's hus, har jeg i al skyndsomhed glemt stikket til mit kamera, så billeder af min burger og den skønne kat kan ikke postes lige nu... men det kommer helt sikkert :) I aften står den atter på grill hygge, man skal udnytte det mens man kan, vi tjekker nemlig ud igen i morgen!

Rigtig god solrig mandag derude :D

- Maj :)

7 kommentarer:

 1. Eeej, hvor lyder det bare monster nice, Maj :-)
  Grillhygge - og en spindende kat - hjemmelavede burgere (oven i købet lavet af Manden)... whats not to like?!
  Her regner det bare... men vi skal i det mindste have dejlig mad ;-)

  Knus fra Istanbul!

  SvarSlet
 2. Nej hvor lyder det bare perfekt! Hjemmelavede burgere er altså det bedste :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Eva :)
  Ihh og jeg som troede at I var velsignet med dejligt solskin og høje varmegrader nu hvor du er residerende i det eksotiske Istanbul ;D Den gode mad - det var jeg slet ikke i tvivl om, lillebror skal nok få det godt!

  Jeg har det som blommen i et æg her i lånehuset, det er nu skønt at have en mand som gider at forkæle mig lidt og en kat der vil krammes :D

  - Maj :D :D

  SvarSlet
 4. Birthe må give dig helt ret - hjemmelavede burger er gudespise, hvertfald sammenlignet med McD eller BK! Det er ikke gourmet på nogen måde, men det er bare en helt særlig nydelse :D

  - Maj :D :D

  SvarSlet
 5. Ej, hjemmelavede burgere, grill-hygge OG påskeferie! Life surely is perfect ;)

  Glæder mig til den første grill-aften i år, men ved godt nok ikke hvornår den bliver.

  SvarSlet
 6. Hej Olivia
  Ja, nogen gange er det ikke helt skidt det med tilværelsen - not bad at all!

  Dejligt at høre fra dig - du har jo været så stille på din blog, glæder mig til at høre lidt fra dig igen (intet pres - næææ nej ;D)

  - Maj :)

  SvarSlet
 7. Haha, nej nej no pressure at all ;) I will do my best :) Men altid dejligt at høre at folk lægger mærke til at man er væk ;)

  SvarSlet