søndag den 24. april 2011

Ingen madplan for uge 17 da...

jeg jo tager til Berlin i morgen tidlig - og jeg skulle hilse og sige at jeg glæder mig til et gensyn med den skønne tyske by!

Jeg har fået pakket min kuffert, som er en stor satan, man skulle tro jeg var væk mere end 5 dage, men det skal jeg ikke, jeg er bare en typisk pige, som har brug for en frygtelig masse dullegrej, og ikke kan begrænse sig - og hvorfor skulle jeg? Ha ha ha...
I køleskabet har jeg kager klar, jeg havde lovet mine medstuderende at jeg bagte lidt kage til dem, nu hvor vi skal se frem til at køre i bus det meste af dagen i morgen! Jeg har bagt gulerodskage og banankage, normalt bager jeg dem som muffins, men det er bare nemmere at transpotere kager end en masse muffins, når der også skal frosting på!

Nu hvor jeg sådan tager afsted til Berlin, så bliver det stille på bloggen hele næste uge, for jeg er den heldige vinder af at skulle på arbejde lørdag og søndag, så jeg når nok ikke så meget :D Nu vil jeg glæde mig til at spise mig vej gennem Berlin, og få taget nogle gode billeder som I kan få lov at nyde, og så snart hoppe i seng, da jeg skal tidligt op og løbe mig en lille tur inden rejsen :D

Pas godt på Blogland for mig mens jeg er væk, og Hurra for at salmonellaen er væk, ikke mere mavebøvl til denne frøken!

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Rigtig god tur, Maj!
  Er vildt misundelig - har satdig Berlin til gode... Glæder mig til at høre mere, når du er hjemme - og måske se et lille foto :-)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at læse om hvad I har oplevet.
  Vi var i Berlin 2 år i træk og elskede det :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Eva,
  Åh er lige kommet hjem fra en absolut fantastisk tur, jeg elsker Berlin, til trods for at det er min 3. gang der!

  Der skal nok komme mange billeder ;) ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,
  vi oplevede så¨mange gode ting der gang, da det var en studietur, skulle det også være studierelevant, og det var så fedt!

  Jeg elsker også bare Berlin :D

  - Maj :D

  SvarSlet