fredag den 24. juni 2011

Hårdtslående præster der jagter blodsugere...

Den seneste film jeg har været inde og se er:Det var en blandet fornøjelse vil jeg sige... på den ene side var det en fed film med masser af action, hårdtslående kampscener og smukke mennesker, så man kedede sig ikke, men på den anden side havde den en temmelig tynd historie, virkelig dårlig dialog og det var en typisk "nu lader vi slutningen være åben så der kan komme en 2'er" film!

Historien kort fortalt:
Filmen foregår i et alternativt univers hvor menneskene og vampyrer har eksisteret og kæmpet mod hinanden i flere tusinde år. Menneskene finder et hemmeligt våben: Præsterne, det er en elitær gruppe "over"-mennesker som bare kan det der med at slå vampyrer ihjel. Præsterne får slået en masse vampyrer ihjel og dem de ikke slår ihjel får de samlet sammen i nogle reservater (lidt ligesom med indianerne... hmmm...) og de mennesker som ikke er blevet slået ihjel af vampyrerne har bygget sig en By som er omringet af kæmpe mure, så de er beskyttede.
Men så en dag... Ja I kan sikkert regne ud hvad der sker en dag, men det vil jeg alligevel ikke nedfælde, det må I selv finde ud af ;)

Dette her en film jeg ikke vil anbefale at man bruger penge på, den bliver vist i 3D og jo, effekterne er skam fede nok, og hvis man er en effekt nørd som er ligeglad med skuespil-præstationer og en medrivende historie, jamen så må man endelig gerne smide 100 kr. efter denne her... er man tilgengæld ligeglad med 3D og synes action er åndsvagt, tja - så vælg en anden film!

- Maj :)


3 kommentarer:

 1. Hej Maj. Tænkte jeg lige ville respondere på din søde kommentar på min egen blog. Det var så lidt - man kan føle sig som verdens værste menneske, men prøv at tænk på, at i Sydamerika, der ville de sikkert være blevet ædt af et eller andet rovdyr, måske endda før de var blevet voksne... Så ... I det mindste fik din Pelle et 100 gange længere og mere kærligt liv end dem, der ellers lever ude i naturen. Det er da også noget at være glad for trods alt :-) Mange søde hilsner fra Hottie Von Dottie ;-)

  SvarSlet
 2. it's so funny i have not really heard of this movie, but my norwegian boyfriend has been talking about it nonstop (he hasn't even seen it yet LOL).

  i hope you have a great weekend girl!

  SvarSlet
 3. Hottie von dottie: Hvor er du altså bare så sød, dine kommentarer gør mig bare altid så glad :) :) Tak skal du have!

  Megan: I can tell you this much, you haven't missed anything, it isn't a very great movie, however, perhaps your boyfriend will enjoy it more - it's packed with action :D :D

  - Maj :)

  SvarSlet