onsdag den 1. juni 2011

Ugen biotur: Masser af tømmermænd...I går var det vores bryllupsdag og  Manden havde i den anledning taget en halv dag fri, så vi rigtig kunne hygge :)

Vi ville rigtig gerne se "The Hangover: Part II" og jeg må sige, vi grinede os vej gennem hele filmen! Den er selvfølgelig ikke helt så innoverende som den første, for plottet er i det store hele nøjagtig den samme: De 3 vågner op i et skummelt hotelværelse, ved ikke hvad der er sket den foregående aften, de har mistet en i gruppen og skal prøve at stykke den foregående aftens begivenheder sammen - lyder det bekendt? Tja... havde man forventet noget andet af 2'eren, ja så bliver man skuffet!
Forventer man til gengæld det samme som 1'eren bare i andre omgivelser, så er man ligesom mig tilfreds med filmen, og synes den var noget så morsom!

Mere vil jeg ikke røbe for jer, jeg synes den fortjener at blive set - også selvom den minder måske lidt for meget om den første, men når man kan få lov at glo på Bradley Cooper, så hjælper det altså lidt - ha ha ha...

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Haha, completey agree!
  Og det er altid værd at tage i bio, kun for at se på mr. Cooper .)

  SvarSlet
 2. Glæder mig så meget til at se filmen... Griner stadig efter at ha set traileren... Hihihahahehe :-D

  SvarSlet
 3. Olivia, jeg synes det var så sjovt at se din anmeldelse, for det mindede jo ufattelig meget om det jeg synes - vi er vidst meget ens på mange punkter - ha ha ha... :D

  - Maj :)

  SvarSlet
 4. Hej Rikke,
  Den er virkelig også rigtig, rigtig sjov - så kan godt forstå at du både griner og glæder dig :D

  - Maj :)

  SvarSlet