søndag den 12. juni 2011

Spaghetti aglio, olio e pepperoncino...

Less is more! og det må man altså give ret i når man taler om denne lækre ret:

Uhhhmmm masser af parmesan...


Det er en meget, meget simpel ret, med meget få ingredienser, men det er det der gør den så lækker!

Spaghetti aglio, olio e pepperoncino

Ingredienser:
  • God olivenolie
  • Hvidløg efter smag
  • Tørrede chiliflager
  • Persille
  • Parmesan
  • Spaghetti
Tilberedning:
  1. Kog spaghetti efter anvisning fra pakken og mens det koger skal hvidløgene enten knuses eller skives meget fint og sauteres i olivenolien - det må endelig ikke tage farve, da hvidløget så bliver bittert.
  2. Dræn spaghettien og hæld det på panden med hvidløgsolien og lad gerne noget kogevand følge med. Bland det godt og tilsæt hakket persille og chili.
  3. Anret på en tallerken og drys rundhåndet med parmesan og måske mere chili...
Velbekommen!

- Maj :)

6 kommentarer:

  1. Sometimes less is more:) ELSKER os den her ret - også er den dejlig hurtig at lave:)

    SvarSlet
  2. wow....looks yum....amazing blog

    http://www.etsy.com/people/Rosabellebyvasu

    SvarSlet
  3. Frøken Nim - det er også det jeg elsker ved den, hurtig og nem i hverdagen eller til frokost hvis man ikke gider at bide i en sur rugbrødsmad ;D

    - Maj :)

    SvarSlet
  4. Vasu - Thanx a lot, your're too nice :D

    - Maj :)

    SvarSlet
  5. Åh det smager bare så godt, den pasta ret.. Tak Maj, nu har jeg lyst til pasta mit i opgave skrivning, hehe :)
    Jeg må tage et æble og gemme pasta trangen til i morgen :)

    Rigtig god pinse til dig :)

    SvarSlet
  6. Undskyld Anne, det var ikke meningen - eller var det? ha ha ha...

    Og rigtig god Pinse til dig også, selvom vi begge kæmper med eksamensforberedelse - bahhhh...!

    - Maj :D

    SvarSlet