torsdag den 23. juni 2011

Tilbage igen...

Pyha, det var en lidt længere pause end jeg havde beregnet, men det havde nu også noget at gøre med at jeg har lidt under eksamenshjerne! Jow, jow, det er et ord - altså næsten...

Men først:

TUSIND TAK

Tak for alle de søde ord og kommentarer om mit forrige indlæg, selvom I måske ikke tror det, så trøstede de mig rigtig meget, og fik mig overbevist om at jeg måske ikke var det værste menneske på jorden, som jeg så dramatisk fik skrevet... Det berørte mig dybt at I var så søde og empatiske, hvor er det fantastisk!

Jeg har idag været op til min sidste eksamen, og gik derud fra med et 7 tal, jeg er meget tilfreds og nu har jeg endelig SOMMERFERIE!

Jeg har en masse planer for sommeren, altså på madlavningsfronten - jeg har jo ikke rigtig nogen ferieplaner, hvertfald ikke før til oktober :D Men det skal jeg nok blogge om senere. Nu vil jeg nyde tanken om at jeg har ferie, og så skal jeg handle lidt til i aften, hvor jeg skal til Skt. Hans hygge ude hos nogle dejlige mennesker!

Rigtig dejlig Skt. Hans derude!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Tillykke med 7-tallet! Jeg fik også 7 - for mit speciale, og selvom jeg godt ville have haft mere (man tror det er piece of cake, men det er i virkeligheden pissehårdt at skrive det lort!) - så er jeg nu meget godt tilfreds, for det var megaflot sat op rent grafisk og præsenterede sig rigtig pænt. God Skt. Hans :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at du er tilbage Maj :) Og et kæmpestort tillykke med 7-tallet! Nu har du ferie og kan nyde sommeren. Det har jeg også liiige om lidt :D Dejligt!

  SvarSlet
 3. Skønt at du er tilbage Maj, vi har manglet dig :)
  Håber du har det godt samt manden også :)

  Tillykke med eksamen, nu kan du nyde sommeren! :) Så skønt :D

  SvarSlet
 4. Hottie Von Dottie: Tusind tak skal du have - jeg er bestemt også godt tilfreds med min karakter :D

  Ditte: Hvor er du bare så sød, og tusind tak! Jeg er så lettet over at det gik så fint, og at jeg nu har ferie, og jeg nyder det allerede i fulde drag!

  Anne: Åh der er jo ikke noget som at være savnet :D Jeg skal bare SÅ meget nyde sommeren nu, håber der snart kommer noget sol min vej!


  - Maj :D

  SvarSlet