tirsdag den 17. maj 2011

Denne uges biotur...I denne uge faldt valget på "Thor" - og den var faktisk ret god, mit minimumskrav er at jeg er underholdt, og det var jeg!

Det hjælper at jeg elsker denne genre, og generelt er vild med Marvel filmatiseringer, nu hvor jeg aldrig har læst de forskellige tegneserier, har jeg ingen fordomme når jeg går ind og ser filmene...

Jeg er en stor fan af Nordisk Mytologi, og det må jeg ligesom lægge bag mig, da jeg så denne film, og i mit stille sind huske på at denne film er baseret på karakteren "Thor" fra Marvels univers, som igen er baseret på den nordiske mytologis "Thor" - ergo er det ikke det samme univers!
Marvels Asgård er en langt mere futuristisk udgave end fx det man ser hos Peter Madsens "Valhalla", men det er et spændende univers som sugede mig ind og spyttede mig ud igen - hungrende efter mere! Hurra for sequels ;) ;)

Der er mange store navne på plakaten: Natalie Portman, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgaard og Kat Dennings. Chris Hemsworth der spiller "Thor" er ikke sååå berømt herhjemme - endnu, mon ikke det nok skal komme? Desuden kommer der endnu en Marvel film i 2012 - "The Avengers" hvor han skal spille rollen Thor igen, se den glæder jeg mig jo allerede til!!

Anyways, ja jeg vil gerne anbefale jer at tage ind og se denne film, hvis I er til film som "Spiderman", "X-Men" og lign.

Nu vil jeg smutte ud og træne, jeg fik da spist lige rigeligt med slik i biffen...

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Jah! You liked it :) Det er jeg glad for. Glæder mig også rigtig meget til at se The Avengers. Iron Man OG Thor (og en masse andre) - det kan jo kun blive godt :)

  SvarSlet
 2. Olivia - I totally loved it!

  Og jeg glæder mig også helt vildt til "The Avengers" - det kan kun blive godt jo! Desuden tror jeg også lige der skal se nærmere på "Captain America" - og vi så forfilm for "X-Men: First Class" Åhh ja, den glæder jeg mig også til...

  Pyha, der bliver mange filmanbefalinger i den kommende tid, ha ha ha....

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Haha, ja det tror jeg vist der bliver! Synes det har været et lidt kedeligt biografår indtil videre (eller så er det bare det sidste par måneder), så glæder mig til der sker noget!

  Ja tak, X-Men vil jeg også gerne se. Men kommer til at savne Patrick Stewart og Hugh Jackman.

  SvarSlet
 4. Åh ja, dem kommer jeg også til at savne, specielt Hugh Jackman :D

  På den anden side, synes jeg også at James McAvoy er en god substitut :D :D

  - Maj :)

  SvarSlet