torsdag den 26. maj 2011

Tidsrøvere...

Som mange herinde i blogland, som elsker mad, bruger jeg meget tid på at savle over smukke billeder af mad fra en ret fantastisk hjemmeside:
Alle billederne er lånt inde hos Foodgawker - og hold da lige op hvor er det nogle smukke billeder man kan finde derinde!

De ovenstående billeder er alle æstetisk og rene i deres udformning - noget som virkelig er en fest for øjet! I den modsatte grøft, kan jeg også bruge enormt meget tid på en anden hjemmeside, som også handler meget om mad:Okay, kan man ane et tema?? Ja, på hos denne hjemmeside med det yderst charmerende navn Thisiswhyyourefat  finder man billeder af mange meget uanstændige madretter og mange er dem er meget ekstreme, fede og temmelig klamme!
Underholdende det er det nu altså, at sidde og kigge på folk der laver en hel buket roser af bacon eller forme kød som skildpadder!

Ja, det er ikke for sarte sjæle, så det er på eget ansvar hvis I forvilder jer derind - man kan godt undre sig over det folk indtager! Dog skal det ikke betyde at jeg ikke kan finde noget jeg ikke ville spise derinde, for det er der skam, men der findes også meget virkelig uappetitligt!

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Ja, det er da 2 yderpunkter :-) Jeg er vild med billederne på Foodgawker og Tastespotting, de er så skønne og lækre. Jeg får lyst til at lave al maden, hvilket jo er en fysisk umulighed, men alligevel :-D

  Det der bacon ølkrus eller hvad det er, det er da godt nok....øhmmm, specielt....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ha ha ha... Specielt er et godt ord for "baconkruset" - hvordan finder man på at lave sådan noget, og endda sætte tænderne i det??

  Uhh Tastespotting har jeg ikke været inde på - endnu, og jeg ved da ærlig talt ikke om jeg tør ;D ;D

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Jeg er stor fan af Foodgawker :D
  Det er virkelig god tidsfordriv og jeg kommer hver gang til at planlægge min næste menu for nogle forsøgskaniner ;)

  SvarSlet
 4. Hej Anne, ja det er noget farligt noget at drøne ind på den side - puha!

  Og hvornår skal jeg lige komme forbi og smage noget af den menu?? Ha ha ha...

  - Maj :D

  SvarSlet