tirsdag den 24. maj 2011

Godmorgen, Godmorgen...

Godt og grundigt hævet - stadig!


Godmorgen derude! Manden har smidt mig af ude på skolen, nu hvor jeg er handicappet, hvilket har resulteret i, at jeg to dage i træk nu, har siddet på skolens trappetrin og ventet på at blive lukket ind, da de først åbner kl.07, og det er samme tidspunkt som Manden skal møde på arbejde - åhh al det logistik ;D

Som I kan se på billedet er der ikke megen forandring i forhold til hævelsen af min ankel, og på den ene side har jeg fået en meget charmerende kulør: gul og grøn! Men det skal siges, at jeg næsten kan støtte på den nu, uden at det gør hvinende ondt, så det hjælper og jeg er optimistisk!

Dagen skal atter stå på opgaveskrivning, vi er nået til økonomidelen i vores opgave - Global økonomi, samt investering og finasiering! Baaahhhh... det er altså ikke lige mine yndlingsfag - så er det sagt!
Jeg håber I får en dejlig tirsdag derude, til trods for gråvejret - og pas på jeres ankler når i skal ud og løbe, det kan være farligt, ha ha ha...

- Maj :)

2 kommentarer:

 1. Smuk farver der :-D

  Sådan en forstuvning kan tage lang tid og gøre djævelsk ondt - pas på dig selv.....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ha ha ha... I know, det er meget smukke farver ;D ;D

  Jeg er virkelig også bare påpasselig med mig selv, og det er stort for mig, for normalt plejer jeg at tage ret let på sådanne ting, men denne gang ahr jeg besluttet mig for at være fornuftig :)

  Og det er godt at jeg har dig til at minde mig om det :D :D

  - Maj :)

  SvarSlet