torsdag den 19. maj 2011

Av av av... og øv...

Jeg er bare SÅ træt af mig selv, lidt lige som HER!

Og hvorfor er jeg så træt af mig selv spørger I?? Tjaaa... hvad er det de siger: "Et billede siger mere end 1.000 ord" Så her kommer mine såkaldte 1.000 ord:


A V !

Altså, jeg havde en formodning om det - men nu fik jeg det virkelig på plads: Det er farligt at løbe!
Jeg har i noget tid trænet løb, da jeg aldrig har gjort mig så meget i det, men altid godt kunne tænke mig at kunne løbe! Så jeg startede på løbebåndet og for 1 måneds tid siden, blev der prøvet kræfter med at løbe udendørs, da jeg var blevet meldt til Eventyrløbet her i Odense.

I går blev jeg overmodig og ville forlænge min normale 3 km. rute til omkring 4 km - og det skulle man ikke lige have gjort, da jeg faldt over en sten og forvred min stakkels ankel! Den hævede med det samme, jeg kunne ikke andet end lige få mig kravlet over til et trappetrin, hvorefter jeg ringede efter Manden, som fluks kom og hentede mig!

Så nu er diagnosen en kraftig forstuvning, og ingen løb til mig d.2 juni - ØV! Jeg havde sådan glædet mig, og virkelig brugt meget tid på at løbetræne, men jeg må bare op på hesten igen, så snart min ankel er i orden igen, så jeg evt. kan prøve kræfter med et andet løb!

Og i dag er endda dagen hvor jeg tager i Sommerhus - dobbelt øv... Men jeg vil prøve at få det bedste ud af det...

Rigtig god forlænget weekend derude!

- Maj :)

9 kommentarer:

 1. Årh nej dog, Maj :(
  Surt show... Pas nu rigtig godt på dig selv - og lad være med at løbe før d. 2. juni! Og så rigtig god sommerhustur - igen! Er IGEN misundelig :-)

  SvarSlet
 2. Eva, det er totalt surt show - men det er virkelig bare typisk mig, så jeg tager det med et lille smil, og så må jeg bare holde mig i så meget ro, som jeg kan ;D

  Ja, der bliver ikke meget træning det næste stykke tid - desværre, men jeg tager revanche så snart jeg er kommet ovenpå igen! Nu vil jeg bare glæde mig til forkælelse i sommerhuset :D :D

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Av av av! Rigtig god bedring med dig :-)

  SvarSlet
 4. Øv hvor er det bare uheldigt.
  God bedring!! :)

  SvarSlet
 5. Åh nej, stakkels dig!
  Jeg forstuvede min ankel for snart 2 år siden og der gik rigtig lang tid inden den blev normal- ved overbelastning driller den stadig..
  Nu har jeg så også nogle meget smalle led, så de reagere altid lidt mærkeligt og voldsomt, så måske du slipper billigere:)
  Måske du skal have sån et støttebind når du begynder at træne lidt igen..

  SvarSlet
 6. Av for den da, Maj :( Din stakkel. Det ser rigtig smertefuldt ud. Håber du er på benene (undskyld the pun ;) ) snart igen. Benene op og lidt forkælelse skal der til. Og god tur. Håber I får en dejlig weekend.

  SvarSlet
 7. Maj dog :( Stakkel dig, og det er bare rigtig øv herop til sommerhus tur og løb.. Håber manden er ekstra god ved dig i weekenden, for det trænger man altså til, når man sådan er kommet til skade :(
  Rigtig god bedring, og pas nu på med ikke at komme for tidligt i gang igen.. :)

  SvarSlet
 8. Ej, hvor træls og en forstuvning kan været ret så smertefuld. Pas på dig selv og hold en god pause, for en forstuvning kan sidde længe i ledbånd og led - jeg ved hvad jeg taler om - jeg har forstuvet alt hvad der forstuves kan ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 9. Årh hvor er I søde alle sammen! Tuuuusind tak for alle "god bedring" hilsenerne, og jeg tror de alle har virket, for det går meget bedre med min ankel :D

  - Maj :)

  SvarSlet