Sagen var så bare, at jeg havde taget kylling op af fryseren og købt en stor og lækker aubergine, da jeg havde planlagt fyldt aubergine, men det gad jeg bare slet ikke... så jeg gik lidt i tænkeboks, og kiggede i skufferne og køleskabet! Resultatet blev dette:
Mmmm... Syndigt, but sooo good!
Jeg havde nogen tacoskaller fra noget tid siden, hvor jeg lavede Tex Mex, der var en del af de nederste skaller der var gået i stykker, men krigsbarnet i mig ville ikke lade dem lide den kranke skæbne at ryge i skralderen, så de blev gemt!
Jeg knuste dem til groft rasp og blandede det med lidt almindelig rasp, og krydderier, og havde en skøn panering.
Auberginerne blev skåret i tykke skiver, og drysset med salt, for at dehydrere dem, derefter blev de dobbeltpaneret (først vendt i mel, så i æg og til sidst i rasp) og derefter skulle de lige hvile lidt, så raspen kunne sætte sig godt fast.
I mens auberginerne hvilede, skar jeg kyllingefileterne i mundrette stykker og gav dem samme tur som auberginerne.
Derefter blev både auberginerne og kyllingestykkerne badet i ekstremt varmt olie, til de var gyldne og sprøde!
Nøj, det var lækkert, kyllingen var saftig og lækker og auberginerne med - det er noget jeg sagtens kan anbefale, bare ikke for meget af det, for det er ret fedt! Jeg var doven og lavede ikke rigtig noget tilbehør... Jeg kunne lige så godt gå hele linen ud - ha ha ha...
Velbekommen!
- Maj :)
MUMS, hvor ser det godt ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Det smgate også super lækkert ;) Sådan er det ofte med det mad man ikke burde spise - ha haha...
SvarSlet- Maj :)
Sikke en god ide til hjemmelavet rasp!
SvarSletDet skal huskes:)
Jeg elsker paneret aubergine, det smager bare så godt..
Det må jeg snart lave!
Ihh.. det ser lækkert ud.
SvarSletJeg er også vil med paneret courgetter.. Dryset med pinjekerner..
:-)