Festlig citronfromage ;)
Citronfromage
4-6 personer
Ingredienser:
- 4 blade husblas
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl. sukker
- Saft og revet skal af 1 stor økologisk citron
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 3 dl. piskefløde
Tilberedning:
- Læg husblasen i blød i koldt vand. Imens piskes æggeblommerne og sukkeret til en tyk creme og tilsæt da citronskal og saft.
- Stil æggeblommemassen til side, og pisk æggehviderne helt stive i én skål, mens fløden piskes til blødt skum i en anden.
- Smelt husblasen, med det vand der følger med, over vandbad eller i mikroovnen og hæld den håndvarme husblas i æggemassen under piskning.
- Når massen begynder at stivne en smule, når den ikke løber helt ud, vendes først de stive æggehvider i og dernæst halvdelen af flødeskummet i fromagen med lette tag. Sættes koldt i ca. 1 time, eller natten over.
- Inden servering pyntes fromagen med resten af flødeskummet.
Velbekommen!
- Maj :)
Hvor er den fin!! Jeg er sikker på at den vakte glæde :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tak Birthe :)
SvarSletOg ja, den gjorde lykke hos Manden, og resten af familien :D
- Maj :)