onsdag den 11. maj 2011

En tur i biffen...I går var jeg i biffen og se ovenstående film, som er "Water for Elephants" med Robert Pattinson og Reese Witherspoon.

Jeg fandt den rigtig underholdende og jeg gik ikke fra biografen med en fornemmelse af at jeg havde spildt min tid :) Tværtimod, for jeg kom igennem det meste af mit følelsesregister: jeg gyste, jeg græd, jeg grinede og jeg sukkede - ja ja, der var lidt af det hele. Dog er det altså mest en tøsefilm, kernetemaet ER altså romantik, skulle I være i tvivl!

Jeg elsker Twilight filmene - men har aldrig fundet Robert Pattinson specielt lækker som vampyr, men i denne film gør han det altså meget godt, også på lækkerhedsskalaen ;D

Jeg vil helst sikkert anbefale at tage ind og se den, specielt hvis man er fan af Reese Witherspoon og Robert Pattinson!

I aften står den på Scream 4 - er ikke sikker på at det bliver helt den samme oplevelse, men jeg ved at jeg bliver underholdt, så kan jeg næsten ikke bede om mere :D

- Maj :)

7 kommentarer:

 1. Tak for tippet, Maj.
  Den skal jeg se :-)
  Det er altid godt med filmanmeldelser!

  SvarSlet
 2. Åh, jeg ville så gerne læse bogen, men har ikke fået taget mig sammen. Måske jeg skulle se filmen i stedet for :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Jeg var inde og se filmen i sidste uge og jeg blev bestemt ikke skuffet! :) Jeg synes historien er rigtig sød, der er drama og slutningen tager en anden drejning til sidst end hvad man havde forestillet sig.. :)

  Men scream 4 må du gerne få for dig selv ;) Gyser er bare slet ikke mig ..

  SvarSlet
 4. Hej Eva :)
  Ja, du vil ikke fortryde at se den, den er rigtig god og man bliver underholdt hele vejen igennem :D

  Og følg du bare med på bloggen, der kommer mange flere anmeldelser, jeg kan jo komme i biffen for free man-onsdag ;)

  - Maj :)

  SvarSlet
 5. Hej Birthe :)

  Jeg vidste ikke at det var en bog før efter jeg havde set filmen, og sådan som jeg kunne læse mig ud af det, så har de ændret lidt i plottet - som de nu kan finde på ;)

  Men filmen er god, den kan du roligt se :D

  - Maj :)

  SvarSlet
 6. Hej Anne,

  Jeg er helt enig, en rigtig sød og fin film :D Den tager man ikke skade af at se!

  Jeg er ikke til gyser heller, men Scream 4 ser jeg ikke som en "rigtig" gyser, og når man nu har set de 3 første, så skal man jo havde det sidste kapitel med ;D

  - Maj :)

  SvarSlet
 7. Jeg syntes også den var rigtig god :) Og jeg glæder mig helt vildt til at læse bogen. Det er liiiige sådan noget for mig det her :D Suk!

  SvarSlet