tirsdag den 31. maj 2011

For 3 år siden...

så jeg således ud:

Armen tilhører min veninde, som synes jeg skulle
have min buket med i billedet - i sidste øjeblik ;)

Som den opmærksomme læser nok har opfanget - så er det Mandens og min bryllupsdag i dag :D Tænk at det er 3 år siden at jeg så sådan her ud! Det var den mest fantastiske dag i hele mit liv - og også for Mandens, han har da ikke sagt andet, ha ha ha...

I får lige nogle billeder fra vores smukke dag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, vi havde ingen bekymringer og var omgivet af dejlige mennesker og masser af kærlighed!

"Flyderen" som kom og hentede mig og mine smukke ledsagere


På vej op til min kommende Mand


Mandens fætters kone havde lavet dette lækre overflødighedshorn
til vores reception - virkelig delikat og smukt


Beklager det dårlige billede, men håber I kan få en ide om
vores bryllupskage :) Manden og jeg er ikke så
traditionelle!


Se en fin æresport de havde lavet til os :)
Hjertet er "genbrug" fra mine svigerforældres
sølvbryllup, det er ret sødt!


Der blev kysset en del - og sådan skal det være :D

Manden og jeg holdte vores bryllup på Odense Congress Center og det var bare den rene fornøjelse! Personalet er super professionelt og de har en høj servicestandard, vi kunne ikke sætte en finger på noget og var mere end tilfredse med at holde det der. Vi har endda talt om at vi gerne vil holde vores kobberbryllup der ;D Ja, jeg lægger mange planer for fremtiden, ha ha ha...

Selve vielsen foregik i Højby Kirke, da det er der Manden er fra og blev konfirmeret. Vi havde den skønneste kvindelige præst, som bare fuldt ud forstod os, og holdte en virkelig smuk tale for os - det var bare helt perfekt.

Selve receptionen blev holdt i mine svigerforældres have, og vi havde masser af drikkelse, bryllupskage, frugt, snacks og overflødighedshorn til alt og alle - og ikke desto mindre blev det meste spist! Men det er jo kun dejligt :)

I dag har jeg lagt lidt planer for Manden og jeg, men det skal jeg nok blogge om senere, nu vil jeg nyde dagen med min skønne Mand og glæde mig over at sådan et lækkert stykke Mand, vil dele sit liv med mig!

- Maj :)

8 kommentarer:

 1. Nej hvor dejligt, og tillykke med bryllupsdagen. Vi har selv første bryllupsdag i juli, så jeg har brug for inspiration til hvordan man kan fejre det :)

  I må have en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 2. TILLYKKE med bryllupsdagen, søde Maj!

  Sikke en flot kjole og jeg er vild med din buket, så enkelt kan det gøres :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Maj,

  Stort tillykke med bryllupsdagen :) Håber I får en rigtig dejlig dag sammen.

  Og hvor var du altså bare en smuk brud :)

  Kh Ditte.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med jeres bryllupsdag, kære Maj!

  Og du var uden tvivl en utrolig smuk brud, med lidt ekstra kilo på sidebenene eller ej, det kan man ikke komme uden om! :)
  Og er vild med din kjole, den minder meget om den slags kjole jeg ønsker mig til mit bryllup - man er vel en pigepige, som har drømt om ens bryllup ;)

  SvarSlet
 5. Hej Olivia :)

  Vi havde en dejlig dag med hygge og god mad - det kommer vel ikke bag på dig? ha ha ha...

  Vores allerførste bryllupsdag var i sandhed helt fantastisk!
  Jeg havde foræret Manden billetter til Brøndby stadion, da han aldrig havde været der og er en kæmpefan.

  Før det havde vi varet på bakken og hygget samt gået en tur og taget en lur i skoven i Brøndby - ja, det er en lidt sjov ting vi gør... altså det der med at sove ude i det fri!

  Det var en perfekt blandning af noget vi begge elsker og vejret var helt perfekt! Håber det kan give lidt inspiration :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 6. Hej Birthe :)

  Tusind tak for de søde ord - jeg elskede også min buket, og den var helt perfekt i sin enkelthed! Min kjole var en smule overdådig, og jeg synes at det blev lidt meget, hvis jeg også havde en hel blomsterforretning i hånden ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 7. Hej Ditte :)

  Årh tusind tak skal du have! Og vi har haft en aldeles dejlig dag :D :D

  - Maj :D

  SvarSlet
 8. Hej Anne :)

  Mine bryllupsbilleder er faktisk også nogen af de eneste billeder af mig selv fra den tid, hvor jeg synes jeg ser godt ud - jeg tror det må være glæden der gør det, ha ha ha... Og tak for roserne - det gør altid godt!

  Åh jeg knuselskede også min kjole, jeg vidste med det samme at det skulle være den, og det er virkelig også bare en prinsessedrøm uden lige! Og hvornår skal man ellers udleve sin prinsessefantasi hvis ikke til sit eget bryllup :D :D

  - Maj :D

  SvarSlet