tirsdag den 9. november 2010

Fravær...

Jeg har været en smule fraværende fra bloggen de sidste mange dage, og grunden dertil er at først har pc'en været ude og blive opdateret. Da jeg købte min lille notebook for 6 måneder siden, fik jeg en prøveversion af microsoft officepakken med, som kun ville gælde for 60 dage, så det betød at jeg lige skulle have dette installeret igen!

Mandens ene kollega havde heldigvis noget software han gerne ville smide ind, samt noget viruskontrol - Yeah! Lige indtil jeg får den igen, og finder ud af, at det er den totalt gamle 2003 version, og ikke 2007 versionen som jeg har vænnet mig til - HULK! Men jeg vil ikke være grådig og utaknemmelig, så jeg sagde pænt tak til kollegaen og bagte ham en kage!

Den anden grund til stilheden var sygdom, efter en pragtfuld weekend, endte jeg med at ligge syg søndag og mandag med maveonde - åbenbart lidt for godt og pragtfuldt...

Nu er jeg frisk igen, og har haft en sindssyg lang dag i skolen, men når det er slut her kl.15.15, drøner jeg til Vejle for at være sammen med min skønne veninde, som pt omtaler sig selv som en Babuschka dukke - da hun venter sig tvillinger, ha ha ha... Så jeg glæder mig til at se hende, og høre alt om hendes graviditet, det er altså ikke såå tit at folk får tvillinger, og se deres nye hus, som er ved at blive bygget! Ens vennekreds bliver pludselig meget voksne, når man når op i vores alder (læs: tæt på de 30 - GISP!)

Håber I andre har haft en dejlig weekend og ugestart - UDEN diverse sygedomme! Og jeg som havde masser af billeder klar, det må vente lidt!

- Maj

1 kommentar:

  1. Ih spændende med din veninde :)

    :)
    http://so-this-season.blogspot.com/

    SvarSlet