tirsdag den 24. maj 2011

I wish for...

World peace!

Men da det ikke er så realistisk, vil jeg være meget mere egoistisk og ønske mig ting til mig selv ;D
Det er sååå farligt at surfe rundt på nettet og læse blogs, for man bliver inspireret og fristet hele tiden! Nogle af de ting som jeg har støvet op som jeg gerne vil eje er:



Gul clutch fra Asos, Cover til min iPhone fra Marc Jacobs,
Kitchen Aid fra Wupti, iPhone 4 fra Apple,
Feather Clutch fra Asos, Glitter Sko fra e-bay og
til sidst en Kartoffelmoser fra Emmers.

Ja, det er nogle fine ønsker ikke? Nogen af dem kunne jeg godt se mig selv købe inden for kort tid - og nogle skal jeg nok spare lidt op til... Men jeg har jo også en rund fødselsdag efter sommeren, og det kunne jo være at der ville blive midler til en Kitchen Aid :D

I can only wish...

- Maj :)

4 kommentarer:

  1. Skønne ønsker :-D

    Jeg ville virkelig gerne have en Iphone 4, men det bliver nok aldrig sådan - men den kartoffelmoser ser nu også ret skøn ud - og så er den nok billigere....

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  2. Uuh, der var lækre ting på din liste :D Jeg vil også bare SÅ gerne have en KitchenAid... Ikke nok med de er praktiske, de er også bare så flotte.

    Vi har "IKEA-versionen" af kartoffelpresseren og den er bare super :)

    SvarSlet
  3. iPhone 4 er bare skøn - og så googlede jeg mig ligefrem til at der snart kommer en 5'er - så den vil jeg vente på istedet!

    Og kartoffelpresseren er ret fantastisk og den er da heldigvis noget mere overkommelig i prisen end mobilos og den anden køkkengadget :D

    - Maj :D

    SvarSlet
  4. Åh Ditte, jeg har sukket efter den Kitchen Aid i SÅ lang tid nu, og havde ellers overbevist mig selv om at det først skulle være når vi flyttede i hus, men jeg synes nu virkelig jeg har brug for den ;)
    Specielt når jeg bager rugbrød eller kager... jeg håber der kunne blive råd til det i dette år :) (Man kan jo altid drømme!)

    - Maj :D

    SvarSlet