mandag den 24. januar 2011

Essie...

Jeg har mange laster - og spørger man Manden er de næsten alle shoppingrelateret! Jeg er nok tilbøjelig til at give ham ret, men han er meget forstående, for han ved hvor svært jeg har haft det med shopping i det årti hvor jeg var svært overvægtig, og at det der sker nu, er min reaktion på at kunne gå i en hvilken som helst butik og passe tøjet - success!

Anyway, det var ikke det indlægget skulle handle om, men en af mine laster, som har fulgt mig siden min gymnasietid - Neglelak!

Nu har jeg i et lille års tid fulgt med i diverse modeblogs, og man får pludselig øjnene op for mange forskellige mærker, og et af de mærker jeg bed mærke i, var Essie.
Der er rigtig mange modebloggere i blogland der sværger til Essie, og da Lynn bød ud af hendes erfaring med hendes Essie-pusher på e-bay, så gav jeg det en chance, for prisen var hvertfald noget mere rimelig end i butikkerne, der koster de nemlig 125 kr. stykket, mens jeg hos beautyzone2007 kun skulle give omkring 50 kr. pr lak, og det var med forsendelse oven i - se det er jo en besparelse man kan tage og føle på!

199
Silver Bullions


696
Chinchilly


731
Sew PsychedBeklager det sidste billede er så dårligt! Men hvis i er i tvivl om farven, så er den grønlig i det, meget meget fin!

Jeg må indrømme at Essie er overraskende god, den tørrer hurtigt og er nem at lægge på. Holdbarheden er upåklagelig når bare man har en unde - og overlak på, og det har jeg altid. Lige pt har jeg Chinchilly på, og den har holdt i 5 dage, og det med i beregning at jeg har været på arbejde, og bagt sygt meget!

Så konklusionen er, at der nok kommer nogle flere farver hjem til mig - har også smugkigget på den nye 2011 kollektion, og den er sååå fin i lækre sarte farver. Jeps, jeg venter bare på at Essie-pusheren får den hjem, så de kan komme herhjem!

- Maj

5 kommentarer:

 1. De er simpelthen så gode.. Har selv kun 2 af dem, fordi de netop er så dyre. Any chance du kan 'hook me up' med jeres Essie pusher? ;)

  SvarSlet
 2. De ser super lækre ud! Jeg er totalt vild med neglelak - har det stort set altid på. Det her mærke har jeg aldrig prøvet dog. Må holde øje med det :)

  SvarSlet
 3. Olivia - Ja, de er nemlig alt, alt for dyre, så jeg er glad for at Essie-pusher findes på e-bay, ha ha ha...
  Linket til hende kommer her: http://stores.ebay.com/Top-nail-shop/ESSIE-NAIL-POLISH-/_i.html?rt=nc&_fsub=139222013&_sid=214214503&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1

  Og hun har ret mange at vælge i mellem. Jeg går og venter på den nye kollektion, håber den snart når hende!

  Ditte - er også stor forbuger af neglelak, og Essie kan hvertfald anbefales. Her i DK kan man få dem i Magasin, men hvor i Sverige de forhandler dem, er jeg meget i tvivl om!

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. Fedt, jeg takker! Og følger hermed din blog også :)

  SvarSlet
 5. Hej Olivia,
  Jamen det var bare så lidt :) Og jeg takker for at du følger lidt med i mit liv :D

  - Maj :)

  SvarSlet