tirsdag den 18. januar 2011

Gaver...

Åh hvor er jeg bare træt i dag - har sovet elendigt, og har været på arbejde, som jeg nu ikke skal klage over, det er faktisk altid en fornøjelse!

Jeg skulle skynde mig hjem, for min veninde og hendes kæreste kom forbi, da jeg i den seneste uge har haft et lille feriebarn her i lejligheden, i form af min venindes kanin, og den blev hentet i dag!

Min veninde og kæresten har været en tur i Belgien, og det lød til at de havde haft en dejlig tur, det må have været dejlig at komme lidt væk. De var så søde at tage gaver med hjem til Manden og jeg, som tak for pasning af "feriebarn" - som jo ikke er særlig hårdt, det lille kræ skulle bare have mad, hø og vand, jeg kunne lige magte det ;D

Her er gaverne:

Det her er gaven til Manden :)


Er de ikke fantastiske? Og de ser meget velsiddende ud ;D


Gaven til mig... Den var ikke helt så erotisk som til Manden!


En guldgrube af lækkerier, virkeligt mums og rigtig god kvalitet!

Manden synes hans gave var bedst, men de er så flotte at man næsten ikke kan nænne at spise dem - he hehe... Men mon ikke der skal ryge et bryst eller en balle ned en af dagene :D

- Maj

2 kommentarer:

 1. Nååh sikke fint med et lille "feriebarn" :)
  Elsker desuden jeres gaver.. Og må sige.. Manden er i hvert fald sjovest ;D

  SvarSlet
 2. Ja, den er altså ret fantastisk hans gave :)
  Min veninde synes ikke hun ville komme med en... ahem... du ved, til mig, da hun ikke synes de var særligt æstetiske at se på, de var simpelthen med blodårer und alles!

  - Maj

  SvarSlet