mandag den 31. januar 2011

Semester opstart og Madplan uge 5...

Atter en uge er gået, og jeg er startet op på skole igen - YAY!

Semesterstart startede hårdt ud med en forelæsning omkring "intercultural differences", som var super spændende, selve emnet er spændenede i sig selv og er yderst relevant for den uddannelse jeg er ved at tage, det er også emnet for dette semester, men vores "guest lecturere" Richard Gesteland, er nok en af de mest inspirerende og underholdende mennesker jeg længe har haft fornøjelsen af at lytte til og tale med!

Udover det så jeg mine nye klassekammerater for første gang, der var også nogen fra mit gamle hold, heldigvis, og de virkede umiddelbart rigtig flinke. Da min linje er "film og medier" fik vi den glædelige nyhed, at vi får frikort ind til Café-Biografen O G Biocity, hvor vi kan se gratis film fra mandag - torsdag! Hurra hurra hurra!

Udover det skal vi på studietur til London - B A B Y! Det bliver i uge 17, åhhh kan ikke vente, det er bare sådan en fed by :) Jeps, det her semester bliver jo bare alt for fedt!!!

Nok om det, nu kommer madplanen for uge 5:

Mandag: Tikka Masala med svinekød og basmatiris

Tirsdag: Flammkuche med blandet grøn salat og rugbrødscroutoner

Onsdag: Kyllingehjerteragout med stegte kartofler

Torsdag: Pastaskruer med tun, fløde og champignon

Fredag: Manden laver mad :D

Lørdag: Hygge med Bilkatøserne

Søndag: Brændende kærlighed

- Maj

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. På baggrund af din kommentar om gratis adgang til biocity (jealous I tell you), ville jeg bare lige høre hvilken uddannelse du er startet på? :)

  SvarSlet
 3. Hej Olivia :)

  Jeg er lige startet på mit 2. semester på Markedsføringsøkonom uddannelsen, med speciale i "Film og Medier" - det er derfor jeg har fået gratis adgang til biffen ;)

  Vi var også meget glade for den
  lille nyhed, det er jo rart for finanserne, specielt når man er film-freak som mig!

  - Maj

  SvarSlet
 4. Fedt. Det kan da være det skulle være det jeg skulle ha' læst :) Hvis de havde den linie i Århus, var jeg nok startet på det. Er nemlig film-freak selv. Er lige startet med at blogge selv, om netop film og tv, så tag et kig forbi hvis du lyster :)

  www.denlyserodeelefant.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej Olivia,

  Jamen det lyder spændende med din blog, den vil jeg meget gerne besøge :)

  Og jeg kan også kun varmt anbefale denne her uddannelse, det er vildt spændende og der er jo nogle fede benefits involveret ;)

  - Maj

  SvarSlet