torsdag den 13. januar 2011

Ny bil...

Så er det dagen hvor vi skal hente vores nye bil - Y A Y!

Vi har i 5 år haft en sølvgrå Peugeot 307, som vi købte brugt, den har været en super god bil, og er det stadig, men den blev simpelthen bare for dyr i drift, benzin, forsikringer og vægtafgift! Ved køb af den nye bil, kommer vi til at kunne spare temmelig mange penge - og det er jo ikke tosset!

Manden var arbejdsløs sidste år, og han er uddannet elektriker, og da han endelig fik arbejde efter 11 måneder, gik han desværre også ned i løn, i forhold til da han arbejdede som elektriker - det var lidt øv, men total optur at han fik arbejde... Derfor har vi valgt at skifte bilen ud til en mindre version, for at spare penge, det kan godt mærkes når der mangler penge i budgettet!

Så i dag skal vi hente denne lille sag:Det er en Peugeot 107, så ja, den er noget mindre end vi er vant til, men den kan altså køre omkring 23 km på literen, hvor den vi har nu, kun kører 16, da det jo hovedsagligt er by-kørsel den bliver brugt til. Vi bor jo i Odense M... Jeg glæder mig til at få den, det med at få en splinterny bil, det er nu meget rart :D

Ellers er dagen stået på at få ryddet op i tøjskabet, jeg har simpelthen fået luget ud til den store guldmedalje og så har jeg dej til hævning, der skal bages pølsebrød til i morgen.

- Maj

4 kommentarer:

 1. EJ hvor lækkert Maj !!
  Rigtig mange gange tillykke med den nye lille dyt ;) ;)

  SvarSlet
 2. Taaark Michelle!
  Den er bare så fin, og vores lydpotte var lige gået i stykker, så det var god timing at få den nye lille dyt!

  - Maj

  SvarSlet
 3. Fantastisk så mange måder ens liv kan blive beriget på. Nu ved jeg både at der findes hævet dej og sorterede klædeskabe.
  Hvor er jeg glad for at jeg søgte på billeder af Peugeot 107.
  Nogle folk har for meget tid, og for lidt at gå op i, hvis det er det der bliver blogget om og læst med interesse...

  SvarSlet
 4. Hej Anonym,

  Jeg er rigtig glad for at du kom forbi min lille blog og alle har ret til deres egen mening - men du ved nok, man har et valg om hvorvidt man har lyst til at læse om hævet dej og sorterede klædeskabe...
  Og du valgte at læse med her og åbenbart andre steder, så du må vel selv have lidt for meget tid eller lidt for lidt at gå op i :)

  Hav en dejlig søndag, man kan vel ikke andet med en så opmuntrende attitude :D

  - Maj

  SvarSlet