søndag den 16. januar 2011

Lexie - My love...

Jeg har syndet - Igen!

Jeg kunne ikke modst¨fristelsen og kiggede lidt udsalg i fredags, og faldt over en gammel kærlighed, Lexie fra Topshop:


Det var kærlighed ved første blik da jeg spottede hende på nettet, men hun var på det tidspunkt udsolgt på Topshops hjemmeside, og da jeg fandt hende på E-bay, var priserne jo ikke helt billige - £55 for selve Lexie, men der kom jo også lige porto oven i, £12... Jøsses, så var der ikke megen fornøjelse i det!
Jeg fandt så senere ud af, at dansk Topshop tog 849 kr. for hende, så jeg ville ha' haft sparet lidt penge ved at købe hende over e-bay!

AK, skæbnen ville at jeg lige kiggede forbi Topshop i Magasin, bare fordi jeg kunne, og der stod hun, der var ET par tilbage, i en str.40, som passede mig perfekt - og det bedste var: 50% rabat!!!! Åhhh altså...

Jeg talte med Manden og viste ham billeder, og som den bedste Mand i hele verdenen, så forærede han mig Lexie - så i dag sidder jeg i sofaen med Lexie på fødderne og blogger om hende!

Hun er fantastisk, og får mine ben til at se lange og slanke ud, bare for det elsker jeg hende... Ikke desto mindre er de chunky hæle rigtig gode, når man har lidt ekstra på sidebenene, jeg skal bruge lidt ekstra støtte, og hun klarer det til UG! Det eneste lille minus, er at jeg får frygtelig ondt i fødderne af at have hende på i længere tid, men det kan afjhælpes ved at gå hende til - hun er nemlig 12,5 cm høj!

- Maj

2 kommentarer:

  1. ÅH hvor er du heldig !!
    De er SÅ smukke... suk...

    SvarSlet
  2. Jeg er også dybt forelsket, og simpelthen så glad for demo - kan ikke vente til de skal ud og luftes :) :)

    - Maj

    SvarSlet