fredag den 21. januar 2011

Love and other drugs...

I går var der dømt total tøsehygge med en gammel Bilka veninde, vi var i biffen og bagefter stod den på sushi - så bliver det altså ikke meget bedre!

Vi var inde og se "Love and other drugs" som jeg godt kan anbefales. Den har fået blandede anmeldelser, og jeg er måske noget forudintaget, eftersom Jake Gyllenhaal can do no wrong i min bog, og så har jeg et kæmpe girl-crush på Anne Hathaway, som jeg synes rummer en sødme og alligevel en edge jeg ikke helt kan definere!

I al sin enkelhed handler filmen om Jamie Randall (Gyllenhaal), som kommer fra en følelsesesmæssig afstumpet familie, hvor han har fået den rolle, som en man ikke rigtig tager seriøst og derfor ikke forventer særlig meget af. Ikke desto mindre afføder det en påvirkning på Jamie således, at han føler at han skal være mere end det han er, og ikke rigtig ser nogle gode kvaliteter i sig selv.

I starten er Jamie en regulær trussetyv som sælger hi-fi udstyr, og et enkelt "uheld" med bossens kæreste, gør at han må finde sig en anden karrierevej. Jamies yngre bror, som er millionær, skaffer ham et job som sælger hos Pfizer, også starter filmen for alvor.

Maggie Murdock (Harthaway) er kvinden som ændrer Randalls liv, hun er ung, smuk og har sine helt klare meninger om sig selv og det livet byder hende. Hun er nemlig ramt af Parkinsons i en alder af 28, og tager alskens medicinalprodukter for at holde sin sygdom på afveje, og har derfor et meget ambivalent forhold til medicinalindustrien.

Maggie og Jamie mødes, og selvfølgelig opstår der sød musik, men det er ikke kun sødsuppe romantik det hele, filmen er bittersød, hylende morsom, rørende og giver stof til eftertanke. Den rammer mange alvorlige emner, uden at filmen bliver tung! Og jeg blev meget rørt over Anne Hathaways portræt af en ung kvinde med en alvorlig sygdom, som er så nådesløs som Parkinsons, og hun viste at hun har mange facetter i sit skuespil, end kun søde chick-flicks.

Nå ja, man må ikke være alt for snerpet, for de har ikke meget tøj på i denne film, der er meget nøgenhed og sex!

Jeg har samlet lidt billeder, bare fordi Jake og Anne er såååå lækre!Jep rigtig meget sex...


Ja, hvem kan stå for Jake - ikke mig! Heller ikke Anne Hathaway, eller skal vi sige Maggie :)
Min favorit scene i filmen, så rørende, selvom det ikke var noget essentielt!


Det her er ikke fra filmen, men jeg synes bare det er så charmerende :) :)


- Maj

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil oss så gerne se den..
  Er vildt forelsket i Jake, han er jo ren eyecandy:)
  Ved ikke om jeg når at se den i biffen, ellers skal den hvertfald erhverves på dvd:)

  SvarSlet
 2. Den er altså også super god - og meget rørende, jeg vil gerne indrømme, at jeg kneb en tåre eller to ;)

  Jeg elsker også Jake, han har været min favorit i mange år, og set stort set alle hans film, og når du har set denne, jamen så er du om muligt endnu mere forelsket :D

  - Maj

  SvarSlet